Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool nevyměkne


ikona
Mr. Hlad
deadpoolfoxkevin feigemarvelmcuryan reynolds
U Marvelu poteče krev 

Když Disney koupil studio Fox, bylo jasné, že bude muset chvilku vymýšlet, jak do světa zajetých marvelovských superhrdinů dosadit X-Meny, Fantastickou čtyřku a Deadpoola. Je samozřejmě jen otázka času, kdy je uvidíme a v jaké podobě, ale minimálně X-Meni jsou v podstatě opět na začátku a Fantastická čtyřka je na začátku určitě, protože žádné z předchozích filmových zpracování nestojí za to, aby se na něj jakkoliv navazovalo. Jenže je tu ještě Deadpool. Ryan Reynolds si ho doslova vydupal a ukázal, že v kinech existuje místo pro hrdiny, kteří vedle zachraňování světa spoléhají  na sprosté vtipy a vesele krvavé násilí. A pro něco takového není v disneyovských marvelovkách místo. 

Na druhou stranu bylo jasné, že studio nenechá Deadpoola ležet jen tak ladem. Už nějakou dobu víme, že trojka se chystá a scénář k ní píší Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Loeglin a teď se k třetímu filmu vyjádřil sám Kevin Feige. A oznámil, že třetí Deadpool bude mít eRkový rating, takže tenhle superhrdina o koule nepřijde. Konec konců to násilí a vulgarita byly v obou filmech spíš legrační než vážné, takže si to nějak před akcionáři obhájí. A dá se počítat s tím, že tržby by měly být dost velké na to, aby s tím nikdo problém neměl. Feige bohužel zároveň řekl, že se sice píše scénář a Reynolds na něj dohlíží, ale že se určitě nebude natáčet v letošním roce. Reynolds má plný diář. My jsme každopádně zvědaví, jak to dopadne. Deadpool se díky připojení k MCU dostává do mnohem zajímavějšího prostředí, kde si může dělat srandu z mnohem většího množství slavných kolegů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace