Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Palm Springs chystají sci-fi s Benem Stillerem


ikona
do_Od
Andy SambergAppleBen StillerNoah HawleyPalm Springssci-fi
Andy Samberg, Noah Hawley a Ben Stiller chystají pro Apple novou sci-fi. 

Co se peněz týče, nemůže se s Applem rovnat ani samotné Disney. Technologická společnost sice není známá pro to, že by nějak šílené utrácela a kupovala kde co, případně kde koho, kdyby ovšem chtěla, tak by klidně mohla. A tak není divu, že naskočila na vlak streamovacích služeb a momentálně zkouší budovat svůj kanál Apple TV+. První rok byl na poli streamovacích válek ještě poměrně nenápadný, pár seriálů se povedlo, pár ne, do toho nějaké dokumenty, jeden Hanks a to bylo tak nějak vše.

Nicméně to byl fakt jen start. Apple mezitím zapřáhl do svých služeb tucet dalších filmařů, málem koupil Bonda (ještě chvíli a podle mě ho nakonec stejnak koupí) a pokračuje ve své cestě na výslunní. A přispět by mu teď měli čerstvě taky tvůrci komediálního hitu loňska Palm Springs.

Apple totiž najal Andyho Samberga spolu se scenáristou filmu Andym Siarou, dále Noaha Hawleyho (televizní Fargo, Legion) a Bena Stillera, aby pro něj vyrobili novou zatím nepojmenovanou sci-fi. Mělo by se údajně jednat o mix komedie a dramatu, konkrétní děj se ovšem zatím neví. S nápadem na tento film každopádně přišel tvůrce geniálního BoJacka Horsemana Raphael Bob-Waksberg, takže to pravděpodobně bude docela jízda. Samberg se každopádně ujme hlavní role, Siara napíše scénář a Stiller s Hawleym se ujmou produkce – jeden z nich možná i režie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace