Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League přivítá nového člena


ikona
Mr. Hlad
dcjustice leagueliga spravedlnostimartian manhunterwarner
Hrdinů není nikdy dost 

Tenhle projekt nás bude překvapovat snad každý den. A už jsme si na to trošku zvykli a místo toho, abychom u dalších novinek a šílených vizí Zacka Snydera byli nějak vyděšení, šokovaní nebo v některých případech třeba i natěšení, prostě jen pokrčíme rameny. Snydercut tu bude za pár týdnů, ale ať už se povede jakkoliv, nemůže být zábavnější než to, jak vznikal. A Snyder ještě zdaleka neskončil. 

Teď jsme se totiž dozvěděli, že vedle Supermana, Batmana, Wonder Woman, Aquamana, Flashe a Cyborga dorazí ještě jeden superhrdina. Objevit by se měl Martian Manhunter. V komiksech jde o jednoho ze zakládajících členů Ligy spravedlnosti a je to polda z Marsu, který zůstává na Zemi a živí se tu jako detektiv. Dovede být neviditelný, mění svou podobu, má nadlidskou sílu a tak vůbec. Snyder se jím nejdřív pochlubil na storyboardech a pak prozradil, že jsme ho viděli už v Muži z oceli. Nepamatujete si ho? Nebuďte nervózní. Herec, který ho hrál, totiž taky ne. 

Martian Manhunter byl v supermanovské sólovce schovaný v postavě generála Swanwicka a jeho představitel Harry Lennix se teď vrací, aby se proměnil v mimozemského superhrdinu. Sám přiznal,že vůbec netušil, že ho hraje a dozvěděl se to až na place Ligy spravedlnosti. Původně se s ním počítalo už v době, kdy Snyder film točil poprvé, ale Lennix byl vytížený seriálem Černá listina, teď ho však uvidíme. Je samozřejmě otázka jak moc prostoru dostane. A taky jestli je to celé důkazem režisérovy geniality a pečlivého detailního plánování, nebo absolutního chaosu, který už k tomuhle projektu tak nějak automaticky patří. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace