Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF: Akční filmy roku 2021


ikona
Mr. Hlad
black widoweafencyklopedie akčního filmujames bondjason stathammoviezone livenení čas zemřítrychle a zběsilespider-mansylvester stallonewrath of man
Rok plný akce 

Vloni jsme vám v rámci Encyklopedie akčního filmu nabídli přehled to ho nejzajímavějšího, na co jsme se v roce 2020 mohli těšit. A pak přišel coronavirus. Slušnou část filmů slibovaných na loňský rok tak uvidíme letos, ale zároveň se samozřejmě dočkáme i novinek. A vzhledem k tomu, že jsme o nich mluvili skoro hodinu a čtvrt, je jasné, že jich nebude málo. 

Máme tam Jamese Bodna a jeho Není čas zemřít, nový film Guye Ritchieho a Jasona Stathama Wrath of Men, třetího Spider-Mana, sólovku Black Widow i nováčky Eternals, hodně zajímavě vypadající pecku Nikdo nebo Liama Neesona, který vám v The Ice Road předvede, jak se jezdí kamionem po zamrzlém oceánu. A bude toho mnohem víc. Zkrátka vám nabízíme přehled toho, co bychom v akčním žánru měli letos vidět. 

Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a v audiu pak na SpotifyiTunes nebo Podbean. Hodnotit nás můžete na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu. A v neposlední řadě se omlouváme za ne úplně povedený zvuk. Ono nestačí jen nasadit si mikrofon, je potřeba ho i zapojit, že jo… Ale takové věci se nám stávají jednou, maximálně dvakrát za deset let. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace