Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #592 o Thanosovi a Bladeovi


ikona
Mr. Hlad
black pantherbladejustice leaguemarvelmiami vicepixarsám domasam raimisoulspider-manthaosvíkendový výplach
Koho by seřezal Thanos bez Kamenů nekonečna? Jak by mohl vypadat Blade s novým hercem? A půjde Kevin McCallister do vězení?  

Lehce zasněžený výplach

Fanoušek týdne
No ty vole. Ve výplachu jsme vám už ukázali pár fanoušků, kteří svůj zápal pro filmy berou možná až příliš vážně, ale tohle je trochu moc. Facebooková stránka, na které se objevují všechny (VŠECHNY) jednotlivé záběry z Raimiho Spider-Manů, to už je možná fakt za hranou. 

Seriál týdne
O seriálovém Miami Vice většina z nás spíš slyšela, než že by ho sledovala. Tahle esence televizních a filmových osmdesátek u nás nikdy pořádně kořeny nezapustila, ale za mořem jde o klasiku. Dočkala se i povedené a bohužel neúspěšné filmové verze a za obojím stojí Michael Mann. Každopádně rozhodně stojí za to se o Crockettovi a Tubbsovi dozvědět trošku víc. 

Srovnání týdne
Novinka od Pixaru Duše je poněkud dospělejší než předchozí filmy, ale to neznamená, že se u ní tvůrci nevyblbli. Minimálně při srovnávání původních návrhů a toho, jak to celé nakonec vypadá, je vidět, že kreativitě se meze nekladly. 

Klasiky týdne
Klasické horory od Universalu mají svoje kouzlo i po letech, ale najít si k nim cestu není občas úplně jednoduché. Na Youtube kanálu Fear: The Home of Horror se ale od 15. ledna objeví ty nejslavnější. A zadarmo. Ale bacha, Draculu, Frankensteina a další si budete moci užívat jen týden. 

Drsňák týdne
Thanos dal Avengers zabrat tak, že na něj potřebovali dva filmy. Ale ono by to s ním nebylo jednodušší, i kdyby se marvelovským superhrdinům postavil bez Kamenů nekonečna. Podstatnou část by totiž dokázal seřezat i bez nich. 

Blade týdne
Na návrat upírobijce Bladea si ještě chvilku počkáme, ale Marvel na něm maká a v hlavní roli se místo Wesleyho Snipese objeví držitel dvou Oscarů Mahershala Ali. A i když bude nějakou dobu trvat, než zjistíme, jak mu role sedí, díky deepfake si můžeme jakžtakž udělat představu už teď. 

Zákon týdne
Klasiku Sám doma jsme my a nejspíš i vy viděli tolikrát, že u ní už přemýšlíme o blbostech. Třeba o tom, jestli Kevinovo jednání, při kterém zmasakroval Harryho s Marvem, bylo v souladu se zákonem. No a evidentně bylo. 

Soundtrack týdne
Zack Snyder samozřejmě potřebuje ke své Justice League i novou muziku a o soundtrack se tak postará Junkie XL, který dělal třeba čtyřku Mad Maxe. Jak bude znít teď naznačil při jednom ze svých rozhovorů. Ale audiofilové z toho asi umřou. 

Kostýmy týdne
Ať už si o Black Pantherovi myslíte cokoliv, jedna věc se téhle marvelovce upřít nedá. Tvůrci kostýmů a výpravy se na ní fakt vyblbli. Trošku víc do detailů to teď rozebrala Ruth E. Carter, které kostýmy pro Black Panthera vynesly Oscara. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, jaká je podle vás nejlepší role George Clooneyho. Vyhrál Michael Clayton, ale dost hlasů dostaly i filmy jako Bratříčku, kde jsi?, Lítám v tom nebo Po přečtení spalte. 

Dnes se mrkneme na Chloë Grace Moretz. Chceme vědět, jaký její film je podle vás nejlepší a vynechte Kick-Ass. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace