Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: zamilovaní agenti a třetí Ant-Man


ikona
Mr. Hlad
alexandre ajaall the old knivesant-manchloe grace-moretzchris pinejohn malkovichjoltkate beckinsalemarvelmélanie laurentmichael douglasmichelle pfeifferna obzoruo2paul ruddsam worthingtonthandie newton
O čem bude třetí Ant-Man? Jsou Chris Pine a Thandie Newton milenci, nebo nepřátelé? A co chystá hororové eso Alexandre Aja?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru The Survivalist se Jonathan Rhys-Meyers bude pokoušet ochránit ženu imunní proti smrtícímu viru před psychopatem Johnem Malkovichem. V romanci Text For You bude žena, která přišla o přítele, psát romantické SMSky na jeho mobil. A nový majitel jí začne odpovídat. 

Chris Pine a Thandie Newton si v thrilleru All the Old Knives zahrají agenty CIA a bývalé milence, kteří vzpomínají na jednu starou misi. A zjistí ošklivé věci. Ve sci-fi Mother/Android bude Chloë Grace Moretz utíkat před nebezpečnou umělou inteligencí. 

Kate Beckinsale si v akčním thrilleru Jolt zahraje ženu, která má vražedné sklony a teď je hodlá využít, aby zjistila, kdo zabil jejího přítele. Alexandre Aja zavře ve sci-fi thrilleru O2 Mélanii Laurent do místnosti, ve které dochází kyslík. 

V marvelovce Ant-Man and the Wasp: Quantumania se podíváme do kvantové říše, Scott Lang ale bude řešit i rodinné problémy a na scéně se objeví ikonický záporák. Ve westernu The Last Son se bude hlavní hrdina pokoušet ukončit zlo, které páchají dlouhá léta jeho příbuzní. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace