Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash se obejde bez Cyborga. DC už s Rayem Fisherem nejspíš nepočítá.


ikona
Mr. Hlad
cyborgdcflashjoss whedonjustice leagueray fisherwalter hamadazack snyder
Nedráždi hada bosou nohou. Mohl by ti ukončit kariéru.  

V Hollywoodu bychom dnes jen těžko hledali směšnější kauzu, než jsou tweety Raye Fishera. Ten má za sebou sice jen dva filmy, ale ještě před pár lety asi čekal, že mu pořádně nakopnou kariéru. Teď mu možná konečně pomalu dochází, že před kameru už se možná nikdy nepodívá. Je to totiž hňup. Fisher si pochopitelně zahrál Cyborga v Lize spravedlnosti a mihl se i v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. V obou filmech byl zastrčený trochu do pozadí, což se samozřejmě dalo čekat, Superman s Batmanem budou vždycky ty hlavní hvězdy. Jenomže s jeho sólovkou se počítalo a Warneři ho chtěli i do dalších filmů. Jenže pak Fisher začal tweetovat.

Posledních pár měsíců na internetu držkuje o všem možném, ale hlavně o Warnerech, producentech studia a o Jossi Whedonovi. A i když by si asi rád myslel, že si nebere servítky, spíš ze sebe dělá vola. Ve svém boji za Snyder Cut si vydupal, aby Warneři začali interně vyšetřovat dění na place, především nevhodné režisérské zacházení Josse Whedona, který Ligu spravedlnosti dotočil místo Snydera. Zároveň s tím si stěžoval na producenty Geoffa Johnse a Jona Berga, že to prý neřešili. 

Fisher si od té doby stěžuje na Twitteru ve stylu „Staly se hrozné věci a až je řeknu světu, tak uvidíte. Ale zatím nic neřeknu“ a rozhodl se vést válku s Waltrem Hamadou, novým prezidentem DC Films. A moc mu to nejde. Poprvé se ti dva sešli v červnu, aby probrali budoucnost postavy Cyborga. Fisher si tehdy stěžoval, že jeho nápady, jak pracovat s postavou a upravit scénář, nikdo nevyužil a Hamada mu údajně zkoušel vysvětlit, že u filmů se to stává a bývá normální součástí kreativního procesu, že lidi nadhazují nápady a ne všechny se použijí. Ale Hamada slíbil, že stížnost předloží vedení. Že se Hamada nehezky vyjadřoval o tom, jak probíhalo natáčení Justice League, necháme stranou, stejně jako to, jestli Hamada Fisherovi volal a nabídl mu, že to vyřídí s Bergem a Whedonem, když nechá Johnse na pokoji. Tam je to slovo proti slovu. Warneři ovšem na Fisherovo naléhání spustili vyšetřování, které mělo na celou věc vrhnout nové světlo. Jenže Fisher chtěl, aby vyšetřoval někdo nezávislý a s vyšetřovateli odmítal spolupracovat. Když se ho později časopis Forbes zeptal, proč tyhle věci dělá a chce je dostat na světlo (což se mu zatím nedaří), tak odpověděl, že prý kvůli rasismu. 

No a teď to vypadá, že je Fisher v háji. Před pár dny obvinil Hamadu z toho, že je nebezpečný lhář a Warnery, že se jeho stížností nezabývají. A že už nikdy nehodlá hrát v ničem, s čím by byl Hamada spojený. A podle všeho fakt nebude, protože v chystaném Flashovi ho údajně neuvidíme a postava Cyborga byla vyškrtnutá. Přeobsazování se neplánuje, ale Cyborg prostě nedorazí, což vlastně žádná velká škoda není, protože nešlo o zrovna zajímavou postavu. DC Films pak prý s Fisherem nepočítají do žádného dalšího projektu. V Hollywoodu si možná zavřel dveře navždycky. I když zase bude mít dost času na psaní knihy Jak si podělat kariéru snadno a rychle. Ví o tom evidentně dost. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (63)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace