Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý animovaný Spider-Man loví pavoučí posily


ikona
Mr. Hlad
chris millermiles moralesoscar isaacphil lordsonyspider-manspider-verse
Jeden pavouk nestačí 

Animák Spider-Man: Paralelní světy je strašlivá pecka. Povedlo se v ní sladit osobitý vizuál se skvělým příběhem, emocemi, humorem, chytrými zvraty a tak trošku jiným přístupem ke komiksům. A divákům se to líbilo, což je dobře, protože v říjnu 2022 dorazí dvojka. Na tu budou opět jako producenti dohlížet Chris Miller a Phil Lord, natočí ji Joaquim Dos Santos. Vrátí se samozřejmě i Shameik Moore, který Milese nadaboval, a děj se má údajně hodně věnovat jeho vztahu s Gwen Stacy. 

Pochopitelně se počítá i s tím, že uvidíme i spoustu dalších Spider-Manů a Spider-bytostí z jiných Spider-vesmírů a Spider-dimenzí. Kdo všechno se vrátí z minulého filmu, zatím není úplně jasné, ale už teď tu máme jednoho nováčka. I když on to úplně nováček není. Novým přírůstkem by měl být každopádně Spider-Man 2099, který se mihl i v samém závěru prvního filmu a daboval ho Oscar Isaac, jenž si to zopakuje i v sequelu. 

Spider-Man 2099 se v komiksech objevil na začátku devadesátých let a jeho příběhy se odehrávají v budoucnosti, jak jste asi z jeho jména poznali. Jmenuje se Miguel O'Hara a je to geniální genetik, který se pokouší přijít na to, jak fungovaly schopnosti původního Spider-Mana. Jenomže po sabotáži jednoho z jeho experimentů zjistí, že se přepsala jeho vlastní DNA a on získal pavoučí schopnosti. Mohlo by jít o celkem zajímavý pavoučí přírůstek, je však otázka, jak moc na něj budou chtít filmaři sázet a jestli kolem něj zkusí vybudovat příběh, nebo ho prostě jen vytáhnou a postaví vedle Milese podobně jako některé kolegy v jedničce. Ale vzhledem k tomu, že ho „nakousli“ už v prvním filmu, je ta první možnost docela dost pravděpodobná. . 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace