Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #591 o kinech a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
2020alfred hitchcockarnold schwarzeneggerkindergarten copstar warstributevíkendový výplach
Co mají společného Alfred Hitchcock a Hvězdné války? Na čem byl v kině Leonardo DiCaprio? A s kým se potkal Arnold Schwarzenegger?  

První letošní výplach

Setkání týdne
Představte si, že jste hráli ve filmu s Arnoldem Schwarzeneggerem, ale byli jste tak mrňvaví, že si to vůbec nepamatujete, a tak nemůžete na nikoho machrovat. Ale stačí počkat pár let na nějaké pěkné výročí, jako třeba třicet let Policajta ze školky, a doufat, že se Arnold zastaví. A on se zastaví.

Kino týdne
V kině už nikdo z nás nebyl zatraceně dlouho a v nejbližších týdnech se na tom nejspíš vůbec nic nezmění, což je sakra škoda. Atmosféru kinosálů si ale můžete připomenout v tomhle videu, kde se místo vás do kina vydají Woody Allen nebo Leonardo DiCaprio. 

Seriály týdne
Cival začal koukat na Breaking Bad. Možná to pro vás není zrovna důležitá informace, ale člověk, který donedávna považoval za vrchol seriálové tvorby Bylo nás pět a seriál viděl naposledy v době, kdy ještě neběžela Ulice, prostě začal koukat na Breaking Bad. Pokud jste na tom podobně, možná vám přijde vhod video, které připomene to nejlepší ze seriálové tvorby roku 2020

Zvuky týdne
Přemýšleli jste někdy o tom, jak vznikají zvuky pro dokumenty jako Naše planeta? Ne, filmaři fakt nemají tak citlivé mikrofony, aby na nich byli slyšet mravenci. K mikrofonu tedy musí přijít profíci. A docela se nadřou

Pokec týdne
Steve Buscemi je cool. I proto, že než se stal hercem, živil se jako hasič a během jedenáctého září naběhl do jedné z hasičských stanic a šel pomáhal zachraňovat lidi. A prokeclo se to až po letech. Každopádně je dost cool na to, aby pomohl hasičům vybrat nějaké peníze, takže spolu s IGN zorganizoval akci Fireside Chat, na kterou pozval svoje kámoše, jako je Adam Sandler, Chris Rock, Judd Apatow nebo Julie Bowen. A i když se sešli jen online, bylo to asi docela fajn. 

Tribute týdne
Rok 2020 skončil a bohužel jsme se v něm museli rozloučit i s pěknou řádkou lidí, kteří pro filmové fanoušky udělali nebo mohli udělat strašně moc. Sean Connery, Chadwick Boseman a spousta dalších si určitě vzpomínkové video zaslouží. 

Hobití nora týdne
Znáte taková ta videa, která vlastně nejsou videa, ale běží vám na televizi, když potřebujete, aby se kolem vás něco hýbalo, když třeba uklízíte? Takové ty okoukané krby a tak? Tak teď tu máme něco mnohem lepšího. Stylové, uklidňující a vlastně i dost hezké video z jedné hobití nory. Při tom se musí parádně utíkat prach!  

Hitchcock týdne
Když se člověk trochu snaží, tak se dá s Hvězdnými válkami spojit prakticky jakýkoliv film. A Hitchcockova klasika Na sever severozápadní linkou není žádná výjimka. Souboj s letadlem Cary Grant zvládl. Zvládne i TIE fighter? 

Sestřih týdne
V roce 2020 jsme toho v kinech  moc neviděli, ale tvrdit, že po filmové stránce stál tenhle rok úplně za prd, by nebylo fér. Pár pecek se objevilo, pár menších filmů, ke kterým si člověk musel najít cestu, nakonec taky a tohle video vám je všechny připomene. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli je podle vás Smrtonosná past vánoční film, nebo ne. Nakonec podle vás jo. Ale naštěstí se na ni můžeme koukat kdykoliv. 

Dnes se podíváme na George Clooneyho. O tom nebylo posledních pár let moc slyšet a bohužel se vrátil nepříliš povedeným Půlnočním nebem. Nás by zajímalo, v jakém filmu je podle vás Clooney jako herec nejlepší. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace