Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Nákazy chystají volné pokračování


ikona
do_Od
filmNákazapandemiepokračováníScott Z. BurnsSteven Soderberghvirus
Soderbergh a Burns chystají další Nákazu. 

Jestli se nějaký film letos dočkal speciální pozornosti, je to rozhodně pandemický thriller Nákaza Stevena Sodebergha z roku 2011. Film z pera Scotta Z. Burnse vypráví o tom, jak rychle se může virus rozšířit do světa, a jaké škody dokáže napáchat, pakliže na něj lidstvo není připravené. Asi nemusím psát, proč se zrovna o tomhle filmu letos začalo zase tolik mluvit. Každopádně Sodebergh teď v nedávném podcastu Happy Sad Confused prozradil, že s Burnsem pracují na dalším filmu, který ale nebude přímým sequelem.

Údajně se má jednat o něco jako filosofického nástupce. Jinými slovy volné pokračování, které se nebude nutně odehrávat v tom samém světě, ale místo toho se zaměří buď přímo na koronu, nebo jiný druh viru, a třeba se na celou problematiku zaměří zase z trochu jiného úhlu. Upřímně ať už to bude cokoliv, tahle dvojce tvůrců má moji naprostou důvěru, takže sem s tím.

Soderbergh se v posledních letech rozhodně nefláká. Před pár týdny mu na HBO Max vyšel nový snímek Nechte je všechny mluvit, zároveň pokračuje v produkci seriálu The Girlfriend Experience, podílí se na několika vznikajících dokumentech a bude produkovat letošní Oscary a do toho všeho chystá ještě dva další filmy, jejichž detaily zatím drží pod pokličkou. Jeho další filmový počin No Sudden Move o bandě zločinců nicméně dorazí už příští rok a to opět na streamovací službu od Warnerů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace