Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #590 o Pánovi prstenů a Mandalorianovi


ikona
Mr. Hlad
christian balechristopher nolanmandalorianmarvelpan prstenurobert downey jr.star warstenettom cruisevíkendový výplach
Jak vypadá český fanouškovský film Stíny Kraje? O čem je úvodní song z Mandaloriana? A je uřvanější Tom Cruise, nebo Christian Bale? 

Povánoční výplach 

Vánoční filmy týdne
Který vánoční film je nejpopulárnější? Těžko říct, ale v tomhle videu se to pokusí zjistit. Jeho tvůrci alespoň tvrdí, že pracují jak s návštěvností a sledovaností v televizi, tak i s tím, jak moc se o filmech mluví v diskusích. I tak to ale může být úplná blbost. Posuďte sami

Projekt týdne
O českém fanouškovském filmu Stíny Kraje, v němž se můžete podívat do českého Hobitína, už jsme jednou psali. No a teď o něm píšeme znovu, jelikož mu vyšel trailer, který by mohl potěšit nejednoho fanouška Pána prstenů.

Světýlka týdne
České a americké vánoce se liší ve spoustě věcí. Nejen v Ježíškovi a Santovi, ale třeba i ve výzdobě domů. I u nás se samozřejmě zdobí a machruje na sousedy, ale za mořem to tentokrát fanda Mandaloriana Steve Brees posunul na ještě vyšší level. 

Dárky týdne
Kdo má děti, nebo si alespoň pamatuje, jak byl on sám dítě, tak moc dobře ví, že každé vánoce mají nějaký hit z kategorie "hračky". Já osobně jsem musel být strašlivě otravné dítě, když došlo na Želvy Ninja. A tohle video vám přiblíží, co se v minulosti řešilo pod stromečkem nejvíc. A na ty Želváky dojde pochopitelně taky. 

Problém týdne
Byli jste z Tenetu nadšení, nebo vás Christopher Nolan zklamal? No, ono je to fuk, protože tohle video by měli vidět jak fandové jeho posledního kousku, tak i ti, kteří z kina odcházeli možná ne úplně spokojení. Řeší totiž věc, se kterou má tenhle režisér možná trošku problém. A možná trošku dost

Řev týdne
Nejspíš jste zaznamenali, jak Tom Cruise při natáčení Mission: Impossible 7 seřval svoje kolegy za to, že porušují proticovidová opatření. Zasloužili si to. Jenomže Cruise není první, komu na place ruply nervy. Podobně se vyřval i Christian Bale u čtyřku Terminátora. Komu to ale řve líp? 

Song týdne
Mandalorian má super hudbu. Ale asi jste si všimli, že u ní není text, jenomže to se teď mění a aby toho nebylo málo, dostaneme rovnou i klip. Jen si nejsem úplně jistý, jestli to bylo nutné...

Odkazy týdne
Mandaloriana si dáme ještě jednou, tentokrát se ale obejdeme bez písniček. V tomhle videu zjistíte, na co všechno se tvůrci odkazovali a co všechno vám možná uteklo, i když se považujete za extrémní fandy Star Wars. 

Vzpomínání týdne
Už teď asi můžeme říct, že rok 2020 se v hitparádě nejlepších roků neumístí moc vysoko. A bohužel krom covidu a zavřených kin jsme letos přišli i o pár lidí, bez kterých bude celý filmový průmysl o dost chudší. Tak si je připomeňte. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší film Eddieho Murphyho a vyhrála Záměna, za kterou skončil Policajt v Beverly Hills. Každopádně kvalita v obou případech. 

Dnes vyřešíme otázku, která trápí kdy už ne celý svět, tak alespoň Bruce Willise. Co myslíte, je Smrtonosná past vánoční film? Svoje ANO nebo NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zrad

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace