Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Madmaxovská Furiosa má datum premiéry!


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joycharlize theronfuriosageorge millermad maxšílený max
George Miller pomalu žhaví kamery 

Warneři nám v poslední době radost moc nedělají. A ani filmařům, minimálně tedy těm, kteří se těšili, že svoje filmy pošlou do kin v roce 2021, Warneři ty je totiž raději viděli na HBO Max. V budoucnosti ovšem budou mít dost příležitostí napravit si pověst a minimálně v roce 2023 jim rádi dáme jednu šanci, jak si vylepšit renomé. Do kin se totiž přiřítí Furiosa. Příběh ze světa Šíleného Maxe bude prequelem Zběsilé cesty, se má točit kolem mládí hrdinky, kterou si zahrála Charlize Theron. A v kinech ji uvidíme 23. června 2023. 

Proč za tak dlouho? Hlavně asi proto, že režisér George Miller momentálně pracuje na fantasy romanci Three Thousands Years of Longing s Idrisem Elbou a Tildou Swinton a chvilku mu ještě bude trvat, než ji dokončí. Každopádně už teď víme, že ve Furiose se hlavní role ujme Anya Taylor-Joy. O tom, že umí hrát, už dávno nemusí nikoho přesvědčovat, ale netflixovská šachová pecka Dámský gambit jí zajistila i trochu toho hvězdného renomé. A to se taky hodí. Krom ní dorazí i Chris Hemsworth, který akci zvládá, což víme už pěkně dlouho, ale pořád hledá způsob, jak se vymanit z role Thora. A krom něho se objeví i sakra talentovaný Yahya Abdul-Mateen II. z Aquamana a Chicagského tribunálu. Těšíme se už teď. 

---

Vytáhni v hospodě: Warneři krom Furiosy oznámili i rodinnou podívanou Coyote vs. Acme, která má mít premiéru 21. července 2023 a půjde o kombinaci hraného a animovaného filmu, a 20. prosince 2023 pak pošlou do kin muzikál podle filmu Stevena Spielberga Purpurová barva. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace