Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Malkovich padouchem v dalším pandemickém filmu


ikona
do_Od
John MalkovichJonathan Rhys MeyerspandemieThe Survivalistthriller
Další pandemický thriller je na cestě. Tentokrát s Johnem Malkovichem jako hlavním padouchem. 

Vedlejší efekt jakékoliv světové události je fakt, že se o ní musí za každou cenu natočit minimálně dva filmy. Doteď jsme například neviděli film o záchranné akci v thajské jeskyni, kde v roce 2018 uvízlo 12 lidé, převážně mladých chlapců, můžete si však být jistí, že o tom Ron Howard už brzy natočí oscarové drama.

To samé se teď pochopitelně děje s pandemií. Jedním z prvních, kdo se na ni zaměřil na poli filmu, byl Michael Bay – jeho snímek Songbird ale podle očekávání nedopadl moc dobře. Jenže na cestě je pořád plno dalších, a jedním z nich teď bude i novinka The Survivalist. V té si Jonathan Rhys Meyers zahraje bývalého agenta FBI, který 18 měsíců po pádu civilizace chrání mladou dívku, jejíž imunita by mohla být klíčem k boji s neznámým virem. Po krku jim ale jde nebezpečný gang psychopatů vedený Johnem Malkovichem, kteří mají s dívkou své vlastní plány.

Scénář napsal Matthew Rogers a režie se ujme Jon Keeyes, tedy prakticky neznámí tvůrci, u kterých stěží budeme hádat, jestli z příběhu vymáčknou jen tupé béčko, nebo něco ve stylu The Last of Us. Koneckonců zmíněná hra taky nevyrukovala v roce 2013 s dvakrát originálním konceptem, díky důrazu na postavy a atmosféru ale nakonec všechny zvládla uchvátit. Nakonec tak bude záležet především na samotném uchopení a jestli se celý námět bude brát vážně, či ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace