Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Který herec by si mohl zahrát příštího Dr. Dooma?


ikona
do_Od
Breaking BadDr. DoomFantastická čtyřkaGiancarlo EspositoMCU
Kdo je favoritem sázkařů na roli Dr. Dooma v nové Fantastické čtyřce? 

Pokud jste v těchto dnech Giancarlo Esposito, musíte se mít zatraceně dobře. Herec, jenž se dočkal velké slávy až díky roli Guse Fringa ze seriálového Breaking Bad, totiž následně začal kopat první záporáckou taky v komiksových The Boys a především v hajpovaném Mandalorianovi, kde pravidelně zatápí roztomilému Baby Yodovi. Za pár týdnů se pak objeví i jako prohnaný diktátor jedné smyšlené země v novém Far Cry a vzhledem k tomu, jakým směrem se momentálně ubírá jeho kariéra, by asi nikoho nepřekvapilo, kdyby se brzy objevil taky v nějaké obří filmové sérii. A sázkaři už dokonce tuší, jaká je ta nejpravděpodobnější.

 

Lidé totiž momentálně vsází na to, že si Esposito zahraje slavného záporáka Dr. Dooma v nové Fantastické čtyřce od režiséra Jona Wattse. Už od prvního oznámení fanoušci volali po tom, aby jim Marvel konečně představil pořádnou verzi téhle populární postavy, která se v uplynulých letech nedočkala zrovna nejlepšího zpracování. Na Tobbyho Kebbella z posledního filmu si už asi vzpomene jen málokdo a byť se řadím mezi hrdé fanoušky seriálových Čarodějek, Julian McMahon coby Doom ve filmech Tima Storyho taky nebyl žádná hitparáda.

Každopádně Esposito není pochopitelně jediným hercem pro tuto roli, kterého mají sázkaři momentálně v hledáčku. Hned za ním se drží Cillian Murphy z Temného rytíře, na třetím místě je momentálně Michael Fassbender, na čtvrtém Viggo Mortensen a pětici favoritů uzavírá Oscar Isaac. Jako obvykle je však nutno dodat, že castingoví režiséři se zpravidla tipy sázkařů moc neřídí a je tak klidně možné, že role Dr. Dooma (jestli se ho vůbec dočkáme) tak připadne někomu zcela nečekanému.

A co vy, máte na nějaký vlastní tip? Dejte vědět v diskuzi, já asi fandím Espositovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace