Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režiséři Avengers natočí robotickou sci-fi


ikona
Mr. Hlad
anthony russoavengersgrey manjoe russomillie bobby brownnetflixstranger thingsthe electric state
Roboti místo marvelovských superhrdinů 

Joe Russo a Anthony Russo si po Avengers: Endgame můžou dělat, co budou chtít. A dostanou na to hodně peněz. Jejich špionážní Grey Man má ambice být novým Jamesem Bondem a rozhodně nechce zůstat u jednoho jediného dílu. V akční podívané za 200 milionů a nejdražším netflixovském filmu uvidíme Ryana Goslinga, Chrise Evanse nebo Anu de Armas a bývalý agent CIA tu bude utíkat před svými kolegy, kteří mu půjdou po krku. Jenže Russoové loví už další projekty. 

Adaptaci komiksu The Electric State začali chystat ještě před Avengers, ale evidentně jde o jejich srdcovku, protože se k ní vrací. A do hlavní role ulovili Millie Bobby Brown ze Stranger Things. Podíváme se do světa, kde lidé žijí vedle robotů a hlavní hrdinka zjistí, že zrovna toho jejího jí podle všeho poslal bratr, který je už dlouho nezvěstný. A ona se ho rozhodne najít, takže spolu s robotem vyráží na cestu skrze Ameriku plnou lidí a strojů a doufá, že bráchu najde. Ale zároveň odhalí spiknutí, které by mohlo změnit celý svět. 

Russoové před lety chystali The Electric State jako projekt, který budou jen produkovat. Režie se měl ujmout Andy Muschietti, který ale po To utekl k Flashovi, a tak se tvůrci Avengers, Winter Soldiera a Občanské války rozhodli ujmout se režie sami. Kdy se ale začne natáčet, nejspíš nevědí ani oni. Jejich Grey Man se měl točit už teď, ale kvůli koronaviru se prý kamery spustí, až se situace zlepší. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace