Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #589 o Impériu a Sám doma


ikona
Mr. Hlad
empire strikes backhome aloneian mckellenlokimarvelnetflixstar warsthorvíkendový výplach
Která filmová klasika slaví čtyřicet let? Co naštěstí nedělal Kevin, když byl Sám doma v New Yorku? A jak vypadají fandovské plakáty na nového Spider-Mana?  

Předvánoční výplach

Plakát týdne
Na třetího Spider-Mana si ještě chvilku počkáme, ale už teď víme, že se v něm objeví hrdinové a záporáci ze starších filmových sérií, takže dorazí Elector nebo Doctor Octopus. A fandové se evidentně těší, protože fanouškovské plakáty vznikají už teď. A nevypadají zle. 

Snídaně týdne
Říká se, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne. Ovšem ta, kterou si nadělili hrdinové Twisteru, by mohla člověka zabít. Ale taky by mohla být docela dobrá. Takže nechám na vašem uvážení, jestli si ji uvaříte.

Dokument týdne
V seriálu Unsolved Mysteries na Netflixu se tvůrci zabývají – a teď pozor – nevyřešenými případy a tajemstvími. Jenomže těch je sakra hodně. Jak tedy vybrat ty, kterým by se měli věnovat a které by ideálně zajímaly i diváky? 

Vakcína týdne
Vzhledem ke schopnostem naší vlády si asi ještě chvilku počkáme na to, než se u nás začne očkovat proti koronaviru, ale na druhou stranu pokud s tím budou nějaké potíže, bude dobře, když si to vyzkouší někdo nejdřív někdo jiný. Třeba jako Ian McKellen. Snad ty vedlejší efekty nebudou až takhle hrozné. 

Sequel týdne
Impérium vrací úder slaví letos čtyřicet let. A pořád je to jeden z nejlepších sequelů všech dob a dost možná nejlepší díl Hvězdných válek. Tak si na něj zavzpomínejte s touhle sbírkou záběrů ze zákulisí, nepoužitých scén a komentářů lidí, kteří ten film milují stejně jako my. 

Triky týdne
U filmu, který je černobílý a odehrává se ve čtyřicátých letech v Hollywoodu, by člověk úplně nečekal, že se na něm vyřádí trikaři. Jenomže Manka točil David Fincher a ten si rád s triky hraje. Ovšem hlavně s takovými, které nejsou na první pohled vidět. 

Thor a Loki týdne
Thor už chystá čtvrtý film, Loki bude mít za pár měsíců seriál, takže je na čase trošku si připomenout, co jsou vlastně zač a proč je jejich vztah tak komplikovaný. Jednou si jdou po krku, podruhé jeden pro druhého riskují život. Tak klikejte

Výročí týdne
Po Impériu tu máme ještě jedno výročí. Třicet let totiž uběhlo od Sám doma 2. To sice není lepší než jednička, ale je skoro stejné, takže je taky super. V Saturday Night Live taky slaví. Ale tak trošku po svém. Je asi dobře, že Chris Columbus tehdy nenechal nikoho z SNL, aby mu radil. 

Muzikálový souhrn týdne
Netflix nám toho naservíroval docela hodně a pokud máte pocit, že vám něco uteklo, vygooglete si seznamy jejich letošních premiér. Nebo si pusťte video, které vám shrne všechno podstatné. A v muzikálové podobě. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli je podle vás horší Fantastická čtyřka od Tima Storyho nebo novější verze Joshe Tranka. A Trank vyhrál na celé čáře. 

Dnes se podíváme na Eddieho Murphyho. Ten se chystá brzy poslat do světa svou Cestu do Ameriky 2 a snaží se o velký herecký návrat. Nás by zajímalo, v jakém filmu byl podle vás Murphy nejvtipnější. Názvy pište do předmětu, do textu se rozepište o důvodech. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace