Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejdražší film Netflixu od režisérů Avengers: Endgame nabírá obsazení


ikona
Spooner
ana de armasAnthony Russochris evansJoe Russonetflixryan goslingthe gray man
Špionážní blockubuster bratrů Russoových láká známá jména. 

Už jsme si během posledních let stačili zvyknout, že Netflix ambicemi rozhodně nešetří a chystá několik obřích projektů, které bychom možná rádi viděli i v kinech. Jejich největším chystaným blockbusterem je pak aktuálně The Gray Man na motivy románu Marka Greaneyho, který si berou do parády bratři Russoové, kteří si mohou po Avengers: Endgame asi aktuálně natáčet co chtějí. A oni si vybrali špionážní thriller o bývalém agentoví a nájemném zabijákovi s tváří Ryana Goslinga, jemuž půjde po krku jeho ex-kolega v podání Chrise Evanse. A Netflix věří režisérům natolik, že jim dal na jejich novinku rozpočet přes 200 mega, čímž se The Gray Man stává nejdražším filmem v historii streamovací služby. A jelikož se natáčení pomalu ale jistě blíží, režisérská dvojice už přichází i s obsazením dalších tváří. Také zde pak samozřejmě hodlají sázet na zajímavá a povědomá jména.

Asi největší hereckou posilou z posledních dní se stává čím dál obsazovanější Ana de Armas, jež se tím po bondovce Není čas zemřít objeví v další špionážním kousku, z něhož by tvůrci také rádi odstartovali úspěšnou sérii. Dále se pak můžeme těšit na Wagnera „Pabla Escobara“ Mourou, mladičkou Julii Butters z tarantinovky Tenkrát v Hollywoodu či Jessicu Henwick z Hry o trůny, nedávného Love and Monsters, kterou uvidíme také v jedné z hlavních rolí ve čtvrtém Matrixu. A pak tu máme ještě Dhanushe, jehož jméno vám nic neřekne, ale jedná se o velkou bollywoodskou hvězdu.  Koho přesně si tato sestava zahraje, zatím není známo. Je ovšem hezké vidět, že Russoové nesázejí ve vedlejších rolích na velké hvězdy, ale prověřená či vycházející jména.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace