Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thorova parťačka se vrací do akce


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthchris prattchristian balejaimie alexandermarveltaika waititithorthor: love and thunder
Lady Sif se vrací z dovolené 

Ačkoliv byla Jaimie Alexander už v prvním Thorovi, posledních pár let si dává od Marvelu pauzu. Ve třetí sólovce jsme ji neviděli a do Avengers taky nezaskočila, protože točila seriál Mrtvý bod. A já musím říct, že mi docela chyběla, protože její drsňačka Sif byla hodně fajn. Teď se ale vrací. Vzhledem k tomu, jak to dopadlo s Asgardem, budou asi muset tvůrci vymyslet, jak její návrat obhájit, s tím si ovšem Taika Waititi poradí. Alexander je zkrátka zpátky u Thora i u Marvelovek a podle všeho bychom ji mohli vidět i v seriálovém Lokim. 

I ona má ovšem zákaz mluvit o tom, o čem by Thor: Love and Thunder mělo být. Na druhou stranu prozradila, že při čtení scénáře se bavila víc než u Ragnaroku. Což není plivání na trojku, ale poklona. Původně se v ní totiž objevit měla a vzhledem k tomu, že pod oběma filmy je podepsaný stejný režisér, asi by byl fakt nesmysl naznačovat, že minule se mu to nepovedlo. V každém případě vedle Alexander dorazí pochopitelně Chris Hemsworth, Natalie Portman, opět i Taika Waititi jako Korg a dokonce i Peter Quill. A už nějakou dobu máme potvrzené, že záporáka s kouzelným jménem Gorr the God Butcher ztvární Christian Bale. Hezky se nám to schází. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace