Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bayova novinka nabírá obsazení


ikona
do_Od
AmbulanceJake GyllenhaalMichael BayYahya Abdul-Mateen II
V novém filmu Michaela Baye si zahrají samí sympaťáci. 

Těžko říct, jestli už má Michael Bay své nejlepší roky za sebou, legendární režisér Skály a Transformers ale rozhodně neplánuje brzký důchod. Jeho pandemický thriller Songbird, na němž se podílel coby producent, by měl co nevidět dorazit do kin a na stream, a tak se nyní tvůrce začíná pomalu soustředit na svůj další projekt. Snímek Ambulance – remake stejnojmenného dánského thrilleru z roku 2005 – si pak rovnou i sám natočí, a teď si do něj navíc ještě sehnal dva boží herce.

Hlavní role v chystaném snímku tak nakonec ztvární Yahya Abdul-Mateen II a Jake Gyllenhaal. Původní film vyprávěl o dvou bratrech na útěku před policií, kteří ukradnou sanitku s ženskou záchranářkou a taky pacientem v kritickém stavu. Těžko říct, jestli Mateen s Gyllenhaalem budou hrát zrovna bratry, ale tak proč ne, že. Každopádně na hlavní ženskou roli kývla kráska Eiza Gonzalez.

Po všech stránkách parádní obsazení, takže teď už jen doufat, že film bude mít taky dobrý scénář. Vzhledem k tomu, že za ním ale stojí tvůrce seriálového Chucka, tak by to mohlo klapnout. Film se začne točit začátkem roku 2021 a je docela zázrak, že se Mateenovi i Gyllenhaalovi povedlo jej narvat do svých nabitých rozvrhů. První se objeví například ve čtvrtém Matrixu a taky novém Mad Maxovi, zatímco ten druhý si zahraje v remaku Tísňového volání a adaptaci herního The Division.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace