Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaké novinky chystá Pixar? Vrátí se k Toy Story a oživí obří pandu


ikona
Mr. Hlad
chris evansdušefrčímelightyearlucapixarsoultoy storyturning red
Animovaný gigant má na další roky zajímavé plány 

U Pixaru asi letos nemají moc důvod slavit. Jejich Frčíme! kiny profrčelo (jo, musel jsem to takhle napsat, nechte mě bejt) a i když za to do značné míry může Covid, faktem zůstává, že otvírák téhle rodinné fantasy zůstal dost daleko za očekáváním. Duše nakonec zamíří na Disney+ a prý se hodně povedla a už je na čase začít vyhlížet zítřky. Doufejme, že světlé. 

V létě 2021 by měla dorazit novinka s názvem Luca. Ta se bude točit okolo kluka, který tráví prázdniny v Itálii a dost si to užívá. Jezdí na motorce, láduje se zmrzlinou a fláká se u moře. Tedy až do chvíle, než zjistí, že právě u italského pobřeží se pod hladinou schovávají mořské příšery z jiné planety. 

Na rok 2022 pak Pixar chystá dva kousky a máme radost, že ani jeden z nich není sequel. Víceméně. V březnu 2022 dorazí Turning Red, příběh třináctileté Mei Lee, která musí vymyslet, jak být sama sebou a zároveň nezklamat konzervativně založenou maminku. Problém je ale v tom, že když se jí trošku zvýší tlak, promění se v obří pandu červenou. Režíruje Domee Shi, autorka kraťasu Bao. 

V ten samý rok v létě pak dorazí Lightyear, příběh hrdiny, který inspiroval hračku Buzze Rakeťáka. Ne, nebude to Buzz, ale podle všeho půjde o astronauta, jenž ve vesmíru zažil hodně divoké dobrodružství. Jak moc to bude reálně napojené na Toy Story, zatím nevíme. Ovšem víme, že hlavního hrdinu namluví Chris Evans. A taky nás těší, že tam nejsou Auta 4 nebo nějaká jiná snaha podojit rodiče dětských fanoušků o jejich peníze. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace