Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Spider-Man nabírá známé tváře. Blíží se konečně taky Sinister Six?


ikona
do_Od
Andrew GarfieldDaredevilDisneyElectroMarvelMJSonySpider-ManTobey MaguireTom Holland
Co se sakra bude dít ve třetím Spider-Manovi? 

Jamie Foxx, Andrew Garfield, Emma Stone, Charlie Cox, Alfred Molina, Kirsten Dunst i Tobey Maguire. Všichni tihle herci už jsou víceméně potvrzení (nebo těžce spekulovaní) pro návrat ve třetím Spider-Manovi od studií Marvel a Sony. Pokud nechápete, jak je to možné, když polovina herců hrála ve spidermanovských filmech dvě dekády zpátky, další se objevili v nedokončené trilogii ještě před uzavřením obří dohody mezi Disney a Sony a ten poslední (Cox) hrál Daredevila v seriálu od Netflixu, pak vám nyní nabídnu docela jednoduché vysvětlení. Paralelní světy.

S paralelními světy aka alternativními vesmíry už si moc dobře pohrál loňský animák Spider-Man: Into the Spider-Verse, jenž ukázal, že Peterů Parkerů existuje hned celá řada, a do toho navíc Spideyho masku nemusí nutně vždy nosit jen on sám. V novém hraném pokračování se tak tenhle koncept bude zcela určitě dále rozvíjet. Navíc vše bude propojené s marvelovkami WandaVision na Disney+ a pokračováním Doctora Strange In the Multiverse of Madness. Právě tady se nejspíš budou rozbíjet světy, což následně povede k tomu, že se v novém Spideym setká Hollandův MCU Peter s Peterem z filmů Sama Raimho a tak dál.

Každopádně kromě kladných hrdinů film zjevně ukáže i řadu záporáků, přičemž Sony takhle lákalo už například v traileru Morbia na Vultureho s tváří Keatona – existuje tedy už i propojení sem, což vede spoustu lidí k domněnce, že třetí Spider-Man konečně položí kromě jiného taky základy pro dlouho spekulovanou týmovku Sinister Six. Podobné plány již existovaly v minulosti právě během éry Garfielda, vzhledem k tržbám i zklamaným reakcím diváků z toho ale nakonec nic nebylo. Teď je ale situace jiná, Hardyho Venom zaznamenal velký úspěch a lze očekávat, že Morbius i třetí Spider-Man dopadnou podobně (byť jeden výrazně líp než ten druhý). V podstatě se tak jedná o rozjetý vlak, který už nejde zastavit, ani z něj vyskočit, a jediné, v co můžeme doufat je, že ho buď Kevin Feige a spol. dokážou smysluplně ubrzdit, nebo ta srážka nezabije veškeré naděje na podobně obří crossovery zase na x dalších let dopředu. Osobně tipuju, že Spideymu tyhle čachry s alternativními vesmíry vyjdou, kdežto u Flashe na to Warneři zase tragicky dojedou. Co myslíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace