Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Indiana Jones ukončí celou sérii


ikona
Spooner
harrison fordindiana jones 5james mangoldsteven spielberg
Harrison Ford se rozloučí s ikonickou rolí. 

Pátý Indiana Jones je jedním z těch sequelů, o němž se mluví už tak dlouho, že jsem skoro i přestal věřit tomu, zda vůbec někdy vznikne. A po nepovedeném Království křišťálové lebky by mi to vlastně ani tolik nevadilo. Premiéru i natáčení postihlo několik odkladů, práce na scénáři byly komplikovanější, než by asi fandové chtěli, a Stevena Spielberga nakonec za kamerou vystřídá čím dál lepší James Mangold. Jenže jak to vypadá, tak tentokrát už se na jaře příštího roku opravdu, ale fakt opravdu, začne točit. Alespoň to tedy při nedávné Disneyho prezentaci tvrdila Kathleen Kennedy, jež zároveň potvrdila i premiéru v roce 2022. A není to jediná zásadní informace, kterou sdělila.

Indiana Jones 5 totiž bude závěrečným dílem nejen s Harrisonem Fordem, ale půjde o finále celé franšízy. Neočekávejte tedy žádné předání pochodně Indyho nástupci, spin-off či přeobsazení hlavní role. V páté štaci se zkrátka rozloučí nejen Ford, ale celá série. Ostatně, už před časem producent snímku Frank Marshall prohlásil, že existuje prostě jen jeden Indiana Jones a žádné přeobsazování se po pětce nechystá. A i když na ten reboot dle mého stejně za nějakých deset let dojde (Disney bude ikonické značky prostě vždycky ždímat), za dva roky nás čeká nejspíš dojemné rozloučení a konec jedné éry. Snad se tedy Ford, Mangold a Spielberg v pozici producenta rozloučí s diváky v co nejlepší formě. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace