Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická čtyřka se dočká další šance. Kdo ji natočí?


ikona
Spooner
ant-manblack panthercaptain marvel 2disneyfantastická čtyřkajon wattsmarvel
Disney a Marvel oznámili novinky ohledně druhé Captain Marvel či Ant-Mana. A mimo jiné lákají i na návrat slavné komiksové rodiny.  

Noční hodiny se u filmových fandů nesly ve znamení Disneyho konference, na níž slavné studio oznamovalo své nadcházející projekty do kin a streamovací službu Disney+. A kromě velkých Star Wars plánů samozřejmě došlo i na Marvel. Zde se velké věci děly zejména v seriálové sekci. Byly představené nové plánované seriály v čele s She-Hulk a byly zveřejněny první parádní trailery na Lokiho, Falcona s Winter Soldierem či WandaVision. Bylo toho zkrátka dost. A došlo samozřejmě i na filmy. A tím největším oznámením je samozřejmě ohlášení další Fantastické čtyřky.

 

Asi nejslavnější komiksová rodinka se dočkala v kinech už dvou verzí. Zda bylo horší infantilní zpracování Tima Story či smysl nedávající hnus Joshe Tranka, nechám na vás. Tentokrát by ale mohlo být líp. Novou verzi, samozřejmě s komplet novým obsazením, totiž natočí Jon Watts, režisér všech tří Spider-Manů s Tomem Hollandem, jemuž se u Marvelu evidentně hodně líbí. Nic dalšího se o novém zpracování Mr. Fantastica, Human Torche a spol. neví a projekt je dle všeho v rané fázi. Vzhledem k tomu, jak Watts u diváků zabodoval se svým mladým Spider-Manem má asi u komiksového giganta tu nejvyšší důvěru.

Došlo však i na malá infa k dalším marveláckým filmům. Kevin Feige potvrdil, že rozhodně nehodlají po smrti Chadwicka Bosemana přeobsazovat jeho postavu Black Panthera. Místo toho ve dvojce více prozkoumáme Wakandu a v jedničce představené charaktery. Druhá Captain Marvel pak vítá dva seriálové přírůstky. Potvrdily se totiž dřívější spekulace a v  sequelu se objeví mladá superhrdinka Ms. Marvel s tváří neznámé Iman Vellani, jejíž seriál uvidíme na Disney+ zhruba za rok. Po boku Carol Danvers se pak objeví ještě dospělá verze Monicy Rambeau, jež se coby jedenáctiletá objevila už v prvním díle. Nově si ji zahraje Teyonah Parris, kterou uvidíme už v blížící se WandaVision. A nový přírůstek vítá také třetí Ant-Man. Langovu dceru Cassie Lang si totiž nově zahraje sympatická Kathryn Newton ze Sedmilhářek a Slečny bestie. Už i Ant-Manova dcerka tak bude mít nejspíš hrdinské sklony. Trojka mimochodem dostala oficiální název Ant-Man and The Wasp: Quantumania a byl do ní potvrzen také záporák Kang the Conqueror s tváří Jonathana Majorse.

---

Vytáhni v hospodě: Disney ovšem neoznamoval pouze nové marvelovky a Star Wars kousky. Na Disney+ se totiž dočkáme také pokračování Kouzelné romance s Amy Adams a třetí Sestry v akci s Whoopi Goldberg a produkci Tylera Perryho!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace