Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové Star Wars se blíží, mají režisérku i datum premiéry!


ikona
do_Od
DisneyfilmPatty JenkinspremiéraRogue SquadronStar Wars
Režisérka Patty Jenkins dostala na starosti vlastní Star Wars film. Bude se točit okolo galaktických pilotů. 

Studio Disney spolu s Lucasfilmem včera kromě jiného oznámilo nálož nových Star Wars seriálů a animáků, takže pokud vás zajímá, kdy znovu uvidíte Ahsoku s tváří Rosario Dawson, případně který slavný herec se vrátí v Obi-Wanovi, zamiřte na TVzone. Vedle oznámení či potvrzení menších projektů ale Disney na schůzce investorů shodilo i jednu větší bombu – filmové Star Wars totiž oficiálně našly svoji vůbec první režisérku.

Nový snímek ze světa Hvězdných válek tak natočí Patty Jenkins, která má na triku dvě Wonder Woman a pár dalších povedených věcí, takže nebylo vůbec pochyb o tom, že dříve nebo později u Star Wars nejspíš skončí. Každopádně dostala na starosti snímek Rogue Squadron, jenž bude pochopitelně vyprávět o skupině galaktických pilotů pod vlajkou povstalců, kterou založil samotný Luke Skywalker. Tahle elitní letecká jednotka se dočkala například i vlastní hry a fanoušci po samostatném filmu na tohle téma volali už od oznámení prequelu Rogue One.

Snímek byl oznámený pouze do kin (!) a dorazit by měl na Vánoce roku 2023. Pakliže by ji tedy u Warnerů chtěli zpátky pro třetí Wonder Woman, budou si muset zjevně nějakou dobu počkat. Projekt navíc dostal i malý teaser, kde režisérka dojemně vysvětluje, co přesně ji táhlo právě k tomuhle příběhu. Mrknout na něj můžete pod tímhle odkazem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace