Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrací se Doctor Octopus


ikona
Mr. Hlad
alfred molinadoctor octopussjon wattsmarvelpeter parkerssam raimisonyspider-mantom holland
Nejlepší protivník Petera Parkera mu znovu zatopí 

Nová spider-manovská série s Tomem Hollandem je hodně fajn. Návrat na střední školu, sympatický hlavní představitel, zajímaví padouši i slušný režisér za kamerou a dohromady je z toho komiksovka, kvůli které se sice nepřepisuje historie, ale hezky se na ni kouká. Jenomže už nějakou dobu víme, že u Sony mají větší ambice. Třetí Spider-Man si tak má pohrávat s alternativními vesmíry a víme, že krom Spideyho a jeho starých známých a marvelovského Doctora Strange dorazí třeba i Jamie Foxx. Ten si zopakuje roli záporáka Electra z Amazing Spider-Man 2. A evidentně se teprve rozjíždíme. 

Na scénu se totiž podle všeho vrátí i Doctor Octopus. A bude to TEN Doctor Octopus, tedy Alfred Molina, který si ho zahrál v Raimiho Spider-Manovi 2. Jeho geniální vědec se čtyřmi smrtícími chapadly patří dodnes k nejlepším komiksovým záporákům a Molina si v roce 2004 roli očividně strašně užil, takže jsme rádi, že je zpátky. V novém Spider-Manovi se tak díky jeho přítomnosti oficiálně propojí série, na nichž dělali Jon Watts, Sam Raimi i Marc Webb. A teorie, že dorazí i bývalí představitelé Petera Parkera Tobey Maguire a Andrew Garfield, začíná být čím dál pravděpodobnější. Snad se to Sony nerozpadne pod rukama, výsledek uvidíme příští rok v prosinci. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace