Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: X-Men


ikona
Mr. Hlad
bryan singerhugh jackmanian mckellenloganmagnetomoviezonemz live speciálpatrick stewartwolverinex-men
Jak Profesor X, Magneto a Wolverine přepsali hollywoodská pravidla 

I MovieZone Speciál musí reagovat na to, co se děje teď a tady. Třeba na fakt, že jsme vydali Encyklopedii komiksového filmu, kvůli níž jsme se minule bavili o Bladeovi a s komiksy budeme pokračovat i teď. Jen zamíříme k těm, které mají trošku větší ambice a zanechaly ve filmovém světě výrazně větší stopu. Podíváme se na X-Meny, film, díky němuž celá komiksová mánie v Hollywoodu začala a ukázala, jak s komiksy pracovat tak, aby byly výsledkem dobré, chytré a úspěšné filmy. 

A čeká vás toho opravdu docela hodně, protože X-Meni měli sice premiéru v roce 2000, o jejich filmovém zpracování se však uvažovalo dávno před tím a kolem mutantů se motali hodně zajímaví lidé. A taky lidé, jaké byste asi nečekali. Ale i ta verze, která nakonec dorazila do kin, si prošla hodně divokým vývojem. A víc prozrazovat nebudeme, prostě si to pusťte. 

Jako vždycky najdete MovieZone Live Speciál na Youtube a když byste si chtěli povídání o X-Menech pustit do sluchátek, jsme na SpotifyiTunes Podbean. Ohodnotit nás pak můžete na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Patreonu nebo si koupit knížku, kterou byste měli najít na pultech každého dobrého a otevřeného knihkupectví, nebo na stránkách Albatrosu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace