Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolik Kingsmanů nás ještě čeká?


ikona
Spooner
colin firthkingsmankingsman:první misematthew vaughRalph FiennesTaron Egerton
Úspěšná série o tajné špiónské organizaci se rozhodně nehodlá loučit. 

Matthew Vaughn už mnohokrát dokázal, že za kamerou neskutečně umí, a i když mám Kick-Ass či X-Men: První třídu mnohem radši, nakonec to byli Kingsmani, kteří mu vynesli vlastní úspěšnou filmovou značku. Dvojka s podtitulem Zlatý kruh už sice sbírala výrazně slabší ohlasy, v kinech ovšem utržila prakticky stejnou sumu, jako její předchůdce, a to se v Hollywoodu počítá. Příští rok se už snad konečně dočkáme dlouho očekávaného prequelu Kingsman: První mise, v němž se společně s Ralphem Fiennesem podíváme na zrod tajné agentury plné gentlemanů během první světové války. A počítá se také samozřejmě s regulérním třetím dílem okolo příběhu Eggsyho a Harryho. Ale tím plány s touto komiksovou značkou rozhodně nekončí.

Nový hlavoun studia Marv Zygi Kamasa totiž prohlásil, že u Kingsmanů se plánuje asi tak dalších sedm filmů. Což je docela nálož na fakt, že zmiňovaná dvojka mnohé diváky zklamala a úspěch dalších projektů nemusí být úplně jistý. Kromě zmiňovaného sequelu a už dlouho chystaného seriálu se pak ovšem podle Kamasy chystají další dvě až tři frančízy ze světa Kingsmanů, jež by mohly na plátnech potenciálně doprovázet příběhy Eggsyho či partičky z první světové. 

Ano, zatím to jsou vše jen hodně ambiciózní plány, které mohou shořet jako papír po prvním výraznějším neúspěchu. Na druhou stranu, společnost Marv chce pod Kamasovým dohledem produkovat mnohem více filmů než doposud, takže z tohoto hlediska se zdá ždímání jejich prověřené značky pochopitelné. Já však tak trochu doufám, že Vaughn přenechá v dalších prequlech či spin-offech režijní židličku někomu jinému a sám to po čase zkusí u jiných projektů. Co myslíte, opravdu se může z Kingsmanů stát úspěšná značka s tolika filmy, nebo by to producenti opravdu neměli přehánět?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace