Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Druhá Wonder Woman je parádním sequelem


ikona
Spooner
chris pinegal gadotpatty jenkinsprvní reakcewonder womanwonder woman 1984
První ohlasy na poslední velký blockbuster roku jsou tady. A překvapí asi málokoho.  

Tak se té Gal Gadot letos ještě přeci jen dočkáme. Po mnoha odkladech a průtazích kvůli pandemii vtrhne Wonder Woman 1984 do kin a obýváků předplatitelů HBO Max ještě letos, do vybraných zemí dokonce už příští týden. A když koronavirus a vládní pes dovolí, my se dočkáme v českých kinech v polovině ledna. Je tedy na čase kolem oblíbené hrdinky a jejího výletu do osmdesátek opět začít budovat ten správně pozitivní buzz.  Sequel parťačky Supermana či Batmana už proto viděli první diváci a novináři, kteří se sice ještě nepodělili o výživné recenze, ale sdělili v rychlosti svůj názor alespoň na Twitteru. A stejně jako v případě jedničky, ani tentokrát se nešetří chválou. 

Wonder Woman 1984 je prý poctivým pokračováním, které je správně veselé a ambiciózní zároveň a nechybí mu to správné srdíčko. Patty Jenkins to údajně zkrátka zase zvládla a mluví se o chytrém příběhu s emotivními momenty. Osmdesátkové retro tu pak prý skvěle funguje, ostatně stejně jako akce, přičemž každá akční scéna je údajně zcela jiná a unikátní. A už úvodní sekvence nás prý posadí na zadek. Chválí se samozřejmě také herecká sestava a to nejen Gal Gadot s Chrisem Pinem, mezi nimiž je prý zase úžasná chemie. Podle všeho bychom se totiž konečně měli dočkat i pořádných záporáků, protože velmi pozitivní ohlasy míří i na adresu Pedra Pascala a Kristen Wiig v roli Cheetah.

Objevují se tedy vůbec nějaká negativa? Vlastně ne. Dvojka Wonder Woman je prostě podle všeho zábavným, chytrým a nabušeným sequelem, jenž je jedničce důstojným nástupcem. A podle některých je dokonce ještě lepší. No, možná berte tohle nadšení trochu s rezervou. Nezapomínejme totiž, že i jednička sklízela v zámoří pozitivní reakce horem spodem a mnoho z nás rozhodně nevycházelo z kina s takovým nadšením. Na druhou stranu, vzhledem k aktuálnímu blockbusterovému suchu i já doufám, že to přeci jen vyjde, a my dostaneme našlapanou a zábavnou komiksovku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace