Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #587 o Star Wars, Arniem a Slyovi


ikona
Mr. Hlad
ahsoka tanoarnold schwarzeneggerglenn closeratrosario dawsonstar warssylvester stallonevíkendový výplachweta
Jak by vypadala komedie s Arnoldem a Slyem? Kdo je Ahsoka Tano? A proč po New Yorku běhá obří krysa?  

Řádný výplach

Barák týdne
Válí se vám někde patnáct milionů dolarů a nevíte, co s nimi? Kupte si barák v Los Angeles. Ale ne jen tak ledajaký. Kupte si barák, který prodávají Danny Elfman a jeho žena Bridget Fonda (pokud jste přemýšleli, kam tahle herečka zmizela, tak sem). Jo a je v něm koncertní a taneční sál. Pochopitelně

Krysák týdne
Režisér Todd Strauss-Schulson, který natočil třeba povedené Poslední nás zachrání se nudí. Před několika týdny poslal na net fotky člověka v kostýmu krysy, který s sebou tahá obří pizzu a teď s ním v Soho natočil film Rat. A překvapivě ne nějakou trhlou komedii, ale melancholické vyznání lásky svému milovanému městu. 

Deepfake týdne
TRON: Legacy 3D úplně nenaplnil svoje hodně velké ambice, ale rozhodně šlo o zajímavou sci-fi podívanou, ve které nechali tvůrci digitálně ovládnout Jeffa Bridgese. Ale podle všeho by to šlo dnes udělat o dost lépe. 

Hvězda týdne
Glenn Close je ze stejné herecké generace jako Meryl Streep a je dost možné, že právě ona jí vyfoukla nejlepší role. Ale i tak na ni zbyly dobré. Má sedm nominací na Oscara, žádnou neproměnila a vzhledem k přijetí Hillbilly Elegy to nejspíš ani letos nevyjde. Když však rekapituluje svou kariéru, je nutné uznale pokývat hlavou

Hrdinka týdne
Díky animovaným seriálům je Ahsoka Tano celkem známé jméno ve světě Hvězdných válek. Ale kdo na ně nekoukal, ten nespíš vůbec netuší, co je tahle dáma, co se umí ohánět dvěma světelnými meči a trápí Mandaloriana, vůbec zač. Ale nebojte. V tomhole videu to všechno zjistíte. 

Brnění týdne
Letošní Mulan patří sice mezi filmy, na jejichž existenci bych nejradši zapomněl, ale přeci jenom si za něco pochvalu zaslouží. Za něco málo. Minimálně ale za výpravu, protože na téhle disneyovce se nešetřilo a ve Weta Workshop se celkem vyblbli, když vyráběli brnění. 

Počasí týdne
Asi všichni tak nějak tušíme, že když potřebují filmaři natáčet v bouři nebo za slunečného počasí, nevolají Taťáně Míkové a nezjišťují, jaký je rosný bod. Pořádnou bouřku nebo vichřici si umí filmaři vyrobit. Takhle

Sly a Arnold týdne
Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger mají smysl pro humor a jsou to očividně kámoši. Ale regulérní komedii spolu nenatočili, takže se fandové rozhodli, že jim k tomu tak trošku pomůžou. A obejdou se úplně beze slov. 

Děs týdne
Ne, tentokrát to nebude žádný sestřih scén z hororů, ale z dobrodružných filmů a vůbec filmů, které děti milují. Jako je třeba Robocop. Ale o to hrůznější pak mohly být divácké zážitky, když se jejich tvůrci rozhodli, že by možná nebylo od věci alespoň u jedné scény decentně přitvrdit

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli byste šli do kina na Godzilla vs. Kong. A většina z vás by u souboje dvou obřích monster být nemusela. 

Dnes se podíváme na Boss Level a zeptáme se, jestli si myslíte, že má Frank Grillo na to, aby se stal akční hvězdou. Třeba i menší. Svoje ANO nebo NE pište do předmětu a v textu se rozepište. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace