Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #154 o Boss Level, Greenland a Americké elegii


ikona
Mr. Hlad
amy adamsboss levelfrank grillogerard butlerglenn closegreenlandhillbilly elegyjoe carnahanmel gibsonmosulmoviezone live
Jak špatná je novinka Rona Howarda? Jak dobrá je novinka Joe Carnahana? A kdy se Rimsy konečně oholí?  

A máme tu další MZ Live a tentokrát – buďme k sobě upřímní – velice neprofesionální. Jeden redaktor napůl opilý, druhý tvrdil, že napůl opilý není, ale kecal a další dva sice nepili, avšak opilecká nálada je nakonec také strhla… neprofesionální přístup a šlendrián! A popravdě, my jsme si to užili, tak doufáme, že nám to odpustíte a budete se stejně jako my. 

Tentokrát jsme si probrali akční sci-fi s Frankem Grillem a Melem Gibsonem Boss Level, podívali jsme se na novou a poměrně ambiciózní netflixovskou válečnou řež Mosul, došlo i na drama Americká elegie, které zahraniční kritika strhala, zrůdně špatné Jiu Jitsu s Nicem Cagem a na nečekaně povedené katastrofické drama s Gerardem Butlerem Greenland. Plus jsme samozřejmě odpovídali na otázky z Patreonu. A docela se nám protáhla stopáž. 

V každém případě stejně jako vždycky najdete i tentokrát MovieZone Live! na Youtube a audioverze na SpotifyPodbean a iTunes. Ohodnotit nás pak můžete na CSFD a pokud byste nás rádi podpořili, můžete tak udělat na Patreonu. My budeme určitě rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace