Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Objeví se Margot Robbie v novince režiséra La La Landu?


ikona
Spooner
babylonbrad pittdamian chazelleemma stonemargot robbie
Režijní talent míří do hollywoodské historie. A má k tomu perfektní casting.  

Damien Chazelle patří asi mezi největší režisérské objevy minulé dekády. Už jeho debut Whiplash nás dokázal emociálně uzemnit, v silném La La Landu nám pak naservíroval asi nejlepších muzikál posledních let a z velmi vysokých kvalit neslevil ani u vesmírného Prvního muže. Chazelle zkrátka patří mezi tvůrce, od něhož chceme momentálně vidět prakticky cokoliv a jeho další novinku už vyhlížíme vlastně docela dlouho. Jeho nový projekt Babylon pak zní zase zatraceně dobře. Má se odehrávat v Hollywoodu v době končící éry němého filmu. Jenže někteří herci a tvůrci bohužel přechod k mluvené tvorbě nezvládají a nový trend jim působí velké problémy. Podle Chazella by se pak mělo jednat o drsné eRkové drama, takže se asi nehodlá držet úplně při zemi. A jako vždy, i tentokrát si sehnal parádní casting.

Už nějakou dobu se ví, že hlavní roli si nezahraje nikdo menší než Brad Pitt, jenž tak bude mít evidentně další možnost, jak zaútočit na druhého Oscara. Po jeho boku se pak měla objevit taktéž oscarová Emma Stone, jenže z toho nyní sešlo. Hvězdě La La Landu se natáčení kryje s dalšími povinnostmi, a tak si za ní Chazelle musí sehnat náhradu. A tou podle všeho pravděpodobně bude Margot Robbie, jež okolo projektu aktuálně krouží. Což je výměna, která nebude vadit asi absolutně nikomu. Margot by se tak navíc po tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu opět sešla s Bradem Pittem a zase by to byl výlet do hollywoodské historie. No, sem s tím!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace