Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Helsing se vrací


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanjames wanjulius averystephen sommersvan helsing
Vrátí se i Drákula?  

Hororové dobrodružství Van Helsing z roku 2004 mělo celkem velké ambice, ale nepovedlo se je naplnit. Likvidátor monster, který si to rozdal s Drákulou, Vlkodlakem, Frankensteinovým monstrem i s panem Hydem, chtěl jít ve stopách Mumie. Jenomže režisér Stephen Sommers tentokrát tolik neuspěl a ačkoliv nešlo ani zdaleka o propadák, čekalo se zkrátka trošku víc. Hugh Jackman tehdy možná doufal, že bude mít vedle X-Menů další sérii, ovšem i on logicky ostrouhal. Jenomže drsňák, co pobíhá po Transylvánii a likviduje monstra, je pro Hollywood pořád docela velké lákadlo. 

Van Helsing se tedy dočká rebootu, dá se však očekávat, že by mohl malinko jiný než původní film. Jako producent ho totiž zaštítí James Wan, tvůrce sérií Saw, Insidious a V zajetí démonů, který má horory rád, takže se dá očekávat, že to tentokrát bude malinko vážnější. Režii navíc dostane na starost vcelku šikovný Julius Avery. Ten zaujal solidní gangsterkou Syn zmaru, natočil zombie řežbu z druhé světové Overlord a momentálně dokončuje superhrdinskou podívanou se Slyem Samaritan. Je otázka, jestli dostane za úkol pojat Van Helsinga eRkově, nebo jako klasický blockbuster. Zajímavé by mohlo být oboje. A když si trošku zateoretizuju, ten Hugh Jackman by možná taky neměl problém zkusit to znovu…

---

Vytáhni v hospodě: Van Helsing se málem už jedné předělávky dočkal. V roce 2009 okolo něj kroužili Guillermo del Toro a Tom Cruise. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace