Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joaquin Phoenix a režisér Slunovratu spojí síly


ikona
Spooner
ari asterBeau is Afraidjoaquin phoenix
Režijní talent Ari Aster si vybral další projekt. A nejspíš do něj ulovil solidní hvězdu.  

Ari Aster patří bezesporu mezi velké režijní talenty současnosti, který o sobě dal výrazně vědět horory Děsivé dědictví a zejména Slunovratem. Jeho horory jsou osobité, pomalé, atmosférické, trochu psycho a vlastně dost jiné než většina děsivých filmů, jež se objevují v kinech. A navíc má vizuál a řemeslo dost v malíku. Aster si už po dvou snímcích vybudoval solidní jméno a základnu fanoušků, kteří jsou na jeho další kousky dost zvědaví. Aster pak ani do třetice nehodlá hororový rybníček opustit. Tentokrát si navíc možná sehnal hodně silnou hereckou posilu.

Hvězdou jeho nového filmu Beau is Afraid by se totiž podle všeho měl stát Joaquin Phoenix, jenž se po Jokerovi ocitá asi na vrcholu popularity. Jednání jsou pak podle všeho v plném proudu. V novém hororu by pak měl ztvárnit titulního úzkostlivého muže, jehož vychovávala pouze jeho až přespříliš starostlivá matka. Ta ovšem za záhadných okolností umírá a Beau se kvůli tomu vrací domů, kde se začne dozvídat děsivá tajemství o své minulosti. A během svého pátrání narazí i na nadpřirozené síly. Zní to zkrátka jako další už celkem typická „asterovina“, kterou si režisér i sám napíše a měla by mu bez problémů sednout. Stejně jako Phoenixovi, jenž si projekty prostě umí vybírat. A nevím jak vám, ale mně zní kombinace těchto dvou jmen prostě hodně lákavě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace