Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #586 o Mandalorianovi a Strážcích vesmíru


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbatmancrusadegreen lanternmandalorianpaul verhoevenpower rangersvíkendový výplach
Jaký je Mandalorian jako otec? Proč nevyrazil Arnold na křížovou výpravu? A který batmanovský záporák je nejlepší?  

Nejnormálnější výplach

Santa týde
Santa Claus sice Českou republiku nikdy stoprocentně nedobyl a vypadá to, že se mu to ani nepovede, ale americké Vánoce má posichrované. Ale možná by nebylo od věci vědět o tomhle chlapíkovi, co nosí dárky, vědět víc. A na Disney+ si to myslí taky

Klasika týdne
Film Letadla, vlaky, automobily Johna Hughese paří ke komediální klasice. Steve Martin a John Candy se v něm pokoušejí dostat včas domů na Den díkůvzdání a moc jim to nejde. A lezou si při tom hodně na nervy. První verze měla nelidské tři hodiny a čtyřicet minut a logicky se zkracovala, v 

Kancelář týdne
Ředitelka Walt Disney Archives Becky Cline vás vezme do míst, kam byste se asi nikdy nepodívali. Do kanceláře, ze které šéfoval svému studiu samotný Walt Disney. Kancl je kompletně zrekonstruovaný a Disneymu by se asi líbil. 

Film týdne
Dobrodružná drsňárna Crusade je dost možná nejslavnější film, který nikdy nevznikl. Arnold Schwarzenegger se v něm měl vydat na křížovou výpravu a hlídat ho měl režisér Paul Verhoeven, tvůrce Robocopa, Total Recall nebo Hvězdné pěchoty. Nevyšlo to. Proč, to zjistíte tady

Výchova týdne
Mandalorian je borec. Likviduje vesmírná monstra, pozůstatky Impéria i profesionální zabijáky. Ale u toho, jak se stará o Baby Yodu, jsme toho nikdy moc neviděli. Ale máme tu fanfilm, ve kterém zjistíte, že být vesmírným lovcem odměn a zároveň náhradním rodičem, je celkem dřina. 

Kostýmy týdne
Power Rangers, respektive Strážci vesmíru, se do kin podívali před pár lety, ale i v polovině devadesátých let. Osobně jsem snad tu starou verzi ani neviděl, ale jméno záporáka Ivana Slize nejspíš nikdy nezapomenu… Ale o to nejde. Chystá se aukce kostýmů z filmu a pokud byste si chtěli nějaký pořídit domů, můžete si vybrat v tomhle videu. 

Ponorky týdne
A teď zase pustíme ke slovu profíka. L. David Marquet strávil část života jako velitel ponorky, takže moc dobře ví, ve kterých filmech jsou scény s ponorkami realistické a v jakých jde o regulérní sci-fi. A všechno vám řekne

Záporáci týdne
Batman má skvělé záporáky. A vybrat toho nejlepšího není žádná sranda, pokusí se o to ale Anthony Gilardi, který se živí jako učitel herectví, takže o tom asi něco víc. 

Hra týdne
Green Lantern to zatím v Hollywoodu úplně nerozjel a film s Ryanem Reynoldsem je jednou z nejvysmívanějších komiksovek vůbec. Podobně „úspěšný“ je tenhle superhrdina i v herním světě, protože hra na SNES, která se kdysi chystala, ani nespatřila světlo světa. A v tomhle videu se o ní dozvíte docela dost. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jestli myslíte, že uvidíme příští rok Jamese Bonda, Dunu nebo Black Widow a další potenciální blockbustery v kinech. Je to tak fifty fifty, ale rozhodně nikdo neočekává, že by se to naplno rozjelo hned po Novém roce. 

Dnes se podíváme na souboj monster. Warneři přemýšlí, co udělat s bitkou King Konga a Godzilly a film možná zamíří na HBO Max. Vy nám napište, jestli byste chtěli vidět Godzilla vs. Kong v kině, nebo vás nechává film chladným. Svoje ANO a NE pište do předmětu a pak nám vypište důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace