Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Představujeme Encyklopedii komiksového filmu


ikona
Mr. Hlad
albatrosencyklopedie akčního filmuencyklopedie komiksového filmuvánoce
Čtení nejenom pro fandy superhrdinů 

Za necelé čtyři týdny tu máme Vánoce a pokud jste ještě nezačali shánět dárky, tak je načase. Ale víme, že nejtěžší bývá vymyslet, co svým nejbližším a vlastně i sobě koupit, takže vám rádi poradíme. O Encyklopedii komiksového filmu už jsme psali a teď vám ji zkusíme alespoň trošku ukázat. Samozřejmě navazuje na loňskou Encykloopedii akčního filmu, co do počtu stran je však delší a krom Civala, Imfa a Mr. Hlada se na ni podílel i KarelR. 

A já si myslím, že za nás všechny můžu říct, že se povedla. Řešíme v ní velké komiksovky, ale i ty, které vznikaly v době, kdy Hollywood moc netušil, jak si poradit s komiksy a superhrdiny. Představíme nejdůležitější režiséry, herce a scenáristy a čeká vás tu i spousta tematických článků. A v knihovně vypadá Encyklopedie komiksového filmu taky skvěle, protože Tajemný Patyzón Uzenáč nám nakreslil parádní obálku.

 

Knížku můžete kupovat ve všech dobrých knihkupectvích nebo přímo u vydavatelství Albatros. Původně jsme měli v plánu ji i pokřtít, což teď bohužel ze zřejmých důvodů nejde, ale nebojte se. Jakmile to situace dovolí, sejdeme se v kině Aero, pustíme si nějakou komiksovou pecku, a vy nám budete moct říct, jak moc se vám knížka líbí, nebo nelíbí. A my doufáme, že se líbit bude. Protože už pomalu začínáme pracovat na další. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace