Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s dalším Vyproštěním?


ikona
Mr. Hlad
anthony russochris hemsworthextractionjoe russonetflixvyproštění
Pokračování netflixovského akčního hitu se blíží 

Akčňák Vyproštění je podle sledovanosti jedním z největších netflixovských hitů. A my jsme za to rádi, protože i přes jisté výhrady se nám tahle řezničina líbila. Chris Hemsworth v ní ukázal, že umí utáhnout film, i když není zrovna Thor, kaskadér Sam Hargrave to zvládl za kamerou skoro stejně dobře jako jeho kolegové od Johna Wicka a bratři Russoové si připsali pořádný hit bez komiksových hrdinů. A i když to celé bylo decentně pitomé, jako akční film Vyproštění obstálo velmi dobře. Ačkoliv to vypadalo, že další díl nebude, protože hlavní hrdina nedopadl úplně dobře, poslední závěr potvrdil, že v Hollywoodu je možné cokoliv. 

Joe a Anthony Russoové teď potvrdili, že na dalším filmu se už pracuje. Momentálně se prý dolaďuje scénář a pokud půjde všechno tak, jak má, mělo by se začít točit už příští rok. Prý se na to těší jak oni, tak i Chris Hemsworth a šéfové Netflixu. Zatím ovšem neprozradili, jestli dostaneme sequel, nebo se bude druhý film odehrávat před jedničkou. V každém případě slibují, že přitlačí na pilu nejenom v samotných akčních scénách, ale že budou chtít víc sázet i na emoce. S trochou štěstí bychom se tedy mohli dalšího Vyproštění dočkat už za dva roky. 

---

Vytáhni v hospodě: Než se k projektu dostal Hemsworth, zvažovalo se, že by si hlavní roli ve Vyproštění mohl zahrát Arnold Schwarzenegger nebo Bruce Willis. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace