Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Black Panther?


ikona
Mr. Hlad
black pantherblack widowchadwick bosemandisneyeternalsmarvel
Ryan Coogler už se chystá do práce 

Letošní rok velkým komiksovkám moc nepřál. DC a Warneři sice pošlou na Vánoce do kin a na HBO MAX Wonder Woman 1984, ale u Marvelu museli odložit jak Black Widow, tak sci-fi Eternals. Obojí určitě dřív nebo později uvidíme, u sólovky Scarlett Johansson se teoretizuje, že se možná vydá podobnou cestou jako Wonder Woman, ale to ukážou až následující dny, týdny a měsíce. U Marvelu a Disneyho však mají plné ruce práce i s dalšími filmy. Nedávno se točila kung-fu komiksárna Shang-Chi, dozvěděli jsme se, že Strážci Galaxie se objeví ve čtyřce Thora a teď se začínají dít věci i kolem druhého Black Panthera

Po smrti Chadwicka Bosemana sice studio muselo vymyslet, co a jak dál, ale vypadá to, že mají jasno. Ryan Coogler by měl podle všeho spustit kamery už v červenci a počítá se, že se vrátí Angela Bassett, Winston Duke, Lupita Nyong´o i Letitia Wright. Právě sestra Black Panthera Suri v komiksech převzala trůn i bojový oblek a je možné, že k něčemu takovému dojde i ve filmovém sequelu. Náhradník za Bosemana totiž oznámený nebyl a je samozřejmě otázka, jestli vůbec bude. Coogler potvrdil, že Bosemana ve filmu neuvidíme v žádné podobě a že rozhodně nemá v plánu dotáčet nějaké scény s kaskadérem a CGI. A i když se k celé situaci Disney oficiálně nevyjádřil, s premiérou podle všeho můžeme počítat na rok 2022 nebo 2023. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace