Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s třetím Deadpoolem?


ikona
Spooner
david leitchdeadpoolmarvelryan reynolds
Hýbe se návrat užvaněného hrdiny s tváří Ryana Reynoldse konečně kupředu? 

Marvel nám kvůli koronaviru letos žádný nový kousek nenadělí a i seriálová WandaVision nakonec dorazí až na začátku příštího roku. Rozdělaných projektů zde mají ale zhruba tak milion a jen příští rok bychom měli (konečně) dostat sólovku Black Widow, Eternals či třetího Spider-Mana. Mezi všemi těmi marveláckámi plány ovšem trochu zapadl hrdina, na jehož hlášky a brutální dobrodružství diváci hodně slyší. Ano, třetí Deadpool je i po kasovním úspěchu předchozích dílů stále v nedohlednu. I když hlavní hvězda Ryan Reynolds fandy ujišťoval, že se sequelem u Disneyho po převzetí 20th Century Fox stále počítají, okolo projektu bylo dlouho až podezřelé ticho a prakticky vůbec se nehýbal kupředu. To se teď však konečně změnilo.

U myšáka s drzým Wadem Wilsonem stále počítají a nastane u něj pár tvůrčích změn. Scénáře se totiž nově ujmou sestry Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin, jež jsou podepsané pod animovaným seriálem Bobovy burgery. Nové scenáristické dueo si pak vybral i sám Reynolds, jelikož jejich nástřel třetích Deadpoolových patálií se mu líbil nejvíce. Počítá se pak i se změnou režiséra, který se aktuálně hledá. David Leitch má totiž dosti narvaný diář a nedá se předpokládat, že by měl v dohledné době čas vrátit se po druhém dílu opět za kameru. Jedna změna však fandy naštěstí nečeká. Podle internetových zdrojů i dřívějších prohlášení se u sequelu užvaněného superhrdiny stále počítá s hezky krvavým eRkem. Deadpool 3 je tedy pořád spíše v rané fázi a ještě si na něj nějaký pátek počkáme. Nyní už však mohou být jeho příznivci po dlouhém tichu okolo projektu konečně trochu v klidu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace