Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Blade


ikona
Mr. Hlad
blademoviezone livemz live speciálstephen norringtonwesley snipes
Rozebíráme akční klasiku s nejdrsnějším marvelovským hrdinou.  

Na tenhle speciál jsme se těšili a chystali ho docela dlouho. Nejen proto, že upírobijce jménem Blade máme hodně rádi, ale i kvůli tomu, že jde vlastně i o dost důležitý film s hodně zajímavou historií. Ačkoliv se dnes na Bladea kouká hlavně jako na krvavý akční horor, který pořádně nakopl kariéru Wesleyho Snipese, do značné míry je to i celkem zásadní film pro komiksovky, protože po Batmanovi a Robinovi ukázal, že příběhy se superhrdiny můžou vypadat úplně jinak a cílit na úplně jiné diváky. Ale dál už o Bladeovi psát nebudeme. Pusťte si ho. 

Stejně jako všechny naše další pořady najdete i MovieZone Love na Youtube a audioverze jsou na SpotifyiTunes nebo Podbean. A pokud vás náš pořad baví, můžete ho ohodnotit na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, můžete tak udělat na Patreonu a my budeme určitě rádi. 

Ale máme tu ještě jednu důležitou věc, která se týká Filmů v síti. Po dlouhém uvažování nad grafy a čísly jsme se rozhodli, že je začneme vydávat jen v audiopodobě. Nám to nebude narušovat harmonogram zbylých videopořadů a výhodou pro vás bude vyšší kvalita zvuku a především pravidelnost. Filmy v síti nám dělaly trochu binec ve vydávání ostatních relací a často kvůli jiným věcem vycházely později, než by se nám líbilo. A mluvit o nejsledovanějších filmech a seriálech října v půlce listopadu nám prostě přišlo trochu pitomé. 

Co to znamená? Že každý týden dostanete MovieZone Live, MovieZone Live Speciál nebo Encyklopedii akčního filmu a samozřejmě i s videem. A začátkem měsíce se vždycky objeví Filmy v síti v audio podobě a najdete je tam, kde vždycky, tudíž na SpotifyiTunes a Podbean, kde už na vás čeká i listopadový díl, který jsme točili před pár dny. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace