Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers se vrací. Michael Bay ne.


ikona
Mr. Hlad
bumblebeecreed IIhasbromichael bayparamountsteven caple jr.transformers
Optimus Prime jde znovu do akce 

Ať už si o sérii Transformers myslíte cokoliv, na dvou věcech se asi shodneme. Že jednička je skvělá blockbusterová podívaná a že slavné hračky vydělaly studiu Paramount zatraceně velké peníze. Poslední regulérní film s podtitulem Poslední rytíř však neuspěl tolik, jak se očekávalo, a tak se studio rozhodlo vyrazit cestou spin-offů a prequelů. Dostali jsme tedy fajn sólovku Bumblebee, která vsadila na menší měřítko a retro atmosféru osmdesátých let, ale diváky to extra nezaujalo. Takže je čas vrátit se ke kořenům. 

O tom, že budou další Transformers, bylo víceméně jasno vždycky. Teď je to jisté. Paramount si dokonce najal dva scenáristy a každý měl přijít s vlastním příběhem. Autor Zodiaca nebo komiksovky The Amazing Spider-Man James Vanderbbilt nakonec neuspěl. Přednost dostal scénář Jobyho Harolda, jenž napsal třeba Krále Artuše s Charliem Hunnamem nebo zombiárnu Army of the Dead, kterou uvidíme příští rok a natočil ji Zack Snyder. 

No a teď to podstatné. S návratem Michaela Baye se nepočítá. Nedávno jsme psali, že tenhle akční magor kutí novinku Ambulance, takže režírovat bude nová krev. A tou by měl být Steven Caple Jr.. Autor dvojky Creeda dostane za úkol pořádně celou sérii nakopnout, nejdřív ovšem musí podepsat smlouvu, k tomu prý ještě nedošlo, ale je to údajně na dobré cestě. A film by měl do kin dorazit v létě 2022. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace