Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake Tísňového volání nabírá hvězdné posily


ikona
do_Od
Ethan HawkefilmJake GyllenhaalNetflixremakeThe GuiltythrillerTísňové volání
Kdo všechno se objeví v remaku Tísňového volání po boku Jakea Gyllenhaala? 

Dánský thriller Tísňové volání se v redakci těší velké oblibě, v roce 2018 byl dokonce zvolen filmem roku, oznámení amerického remaku jen pár let po premiéře tak pochopitelně budilo mírné obavy. Odkoupen Netflixem, obsazen Jakem Gyllenhaalem a předán Antoinovi Fuquovi k natočení – tenhle projekt mohl (a pořád může) dopadnout víceméně jakkoli. Nicméně alespoň co se týče obsazení to vypadá, že si streamovací gigant přeci jen dává záležet.

Do filmu The Guilty, jenž bude podobně jako originál vyprávět o dispečerovi tísňové linky 911 (Gyllenhaal), který se snaží zachránit jistého volajícího, jenom aby následně zjistil, že nic není tak, jak by se na první pohled mohlo zdát, byli čerstvě obsazeni Ethan Hawke, Peter Sarsgaard nebo Riley Keough. Hawke je jistota, Sarsgaard je výborný prakticky ve všem s výjimkou Green Lanterna a Riley Keough doposud v ničem nezklamala. Pokud by vám to ovšem nestačilo, jsou tu dále Paul Dano (Hádankář z Batmana), komik Bill Burr nebo například hvězda seriálu Umbrella Academy David Castañeda. V podstatě tedy mix známých tváří s neokoukanými talentovanými herci, zbývá tak jediná otázka. Kolik prostoru vlastně herci dostanou?

V původním filmu jsme měli v zásadě jen Jakoba Cedergrena, sluchátko a několik PC monitorů. Komorní film tak pojetím připomínal snímky jako Noční jízda nebo Telefonní budka. Vzhledem ke zdejšímu počtu slavných herců to ovšem vypadá, že nová verze zřejmě bude tohle pojetí mírně rozšiřovat. Každopádně ještě připomenu, že scénář píše Nic Pizzolatto (Temný případ), takže naděje na kvalitní biják tady rozhodně je. Minimálně se už teď zařazuje mezi nejočekávanější projekty příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace