Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostaneme nakonec druhého Constantinea?


ikona
Spooner
constantinefrancis lawrencekeanu reevespeter stormare
Další marné spekulace, nebo přeci jen naděje v malý zázrak? 

Dvojka Constantinea je jedním z těch sequelů, o němž se mluví už přes deset let, fandové by ho strašně chtěli, ale šance v návrat se zdála spíš minimální. Adaptace komiksového Hellblazera se sice stála solidní kultovkou a přinesla Keanu Reevesovi další ikonickou roli, o kdovíjaký hit se však nejednalo, a proto zůstalo v případě druhého dílu jen u dohadů. Před několika měsíci se sice objevily drby o tom, že by pokračování přeci jen mohlo vzniknout a Reeves s režisérem Francisem Lawrencem by měli zájem, tak nějak se ovšem počítá s tím, že dalšího Constantinea dostaneme spíše díky Justice League Dark, které dostal na starosti J. J. Abrams a jeho společnost Bad Robot. Jenže nyní fandům zažehla další malá jiskřička naděje, že by se Reeves s cigárem a parádními hláškami přeci jen mohl vrátit.

Tvrdí to alespoň Peter Stormare aka představitel parádního Satana, jenž na svůj instagramový profil napsal pouze krátké a jednoduché „na sequelu se pracuje.“ A fanouškovské teorie se samozřejmě rozjely na plno. Znamená to, že se místo nové tváře nakonec dočkáme návratu původního týmu, nebo jde o Stormareovy plané řeči vycházející z internetových spekulací a tajných snů? To momentálně nikdo neví a ani producenti se k hercově výkřiku zatím nijak nevyjadřují, takže musíme toto prohlášení brát bohužel s dost velkou rezervou. Není to totiž tak dávno, co sám Lawrence prohlásil, že šance v jeho sequelu jsou právě kvůli jiným plánům DC a Warnerů takřka minimální. Na druhou stranu, v zázrak můžeme doufat snad vždycky. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace