Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #584 o Bondovi a Spider-Manovi


ikona
Mr. Hlad
aaron sorkinlesavengersgrootincredibjames bondplaystationsean conneryspider-manstar warstatooinevíkendový výplach
Která bondovka je falešná? Jak vypadá starý Spider-Man na novém Playstationu? A co všechno se stalo na Tatooine?  

Další výplach

Figurka týdne
Když měli premiéru první Strážci Galaxie a na konci jsme viděli Baby Groota, bylo jasné, že až u Disneyho vyrobí hračku, pořádně se na tom napakují. Blíží se vánoce, takže je na čase tohohle hrdinu oživit, upravit a zase vyslat do světa. Nová verze není tak roztomilá, ale taky má svoje kouzlo

Animák týdne
Pixarovka Úžasňákovi je jeden z nejlepších filmů, které kdy tohle studio vyslalo do světa. A teď se na jednom místě dozvíte proč. Probere se jak technická stránka filmu, tak i zajímavosti, které jste možná vůbec netušili. 

Hallmark filmy týdne
Hallmark je televizní stanice, která točí levné filmy pro nenáročné diváky a důchodce, kteří chtějí koukat na něco hezkého a pozitivního. I kdybyste se snažili žádný z nich nevidět, nemůže se vám to povést. A všechny vánoční romantiky od Hallmarku vypadají stejně. 

Falešná bondovka týdne
Sean Connery bude navždycky nejlepší James Bond. Ale nejen v pravověrných bondovkách. Nikdy neříkej nikdy byl jeho velký návrat k roli legendárního agenta, ale s tím filmem je to trošku složitější a často se mezi bondovky nepočítá. Proč? To zjistíte tady

Kariéra týdne
Aaron Sorkin byl dlouhá léta jednou z největších scenáristických hvězd Hollywoodu. A po Chicagském tribunálu by se mohl dostat i mezi hvězdy režisérské. V tomhle videu zjistíte, co všechno už má ve filmovém světě za sebou a není toho málo. 

Planeta týdne
Ve Hvězdných válkách jsme navštívili fakt hodně planet, ale o málokteré toho víme tolik jako o Tatooine. Narodil se tu Anakin Skywalker, vyrůstal Luke Skywalker a teď se tam podíval i Mandalorian. Jak s touhle planetou pracují filmaři? 

Alternativa týdne
Thanos dostal ve čtyřce Avengers pořádně na budku, takže už ho asi neuvidíme. Možná tedy v nějaké alternativní realitě, do které se podívá Doctor Strange, ale jinak s jeho další účastí moc nepočítáme. Ale kdyby se vrátil a chtěl se polepšit, tak by to asi šlo

Auto týdne
Kamion, který v Mad Max: Zběsilá cesta řídila spolu s Maxem i Furiosa, je po designové stránce naprostá pecka. Takže nás moc nepřekvapuje, že se najdou fandové, kteří ho chtějí mít taky doma. I když trošku menší. 

Srovnání týdne
Herní Spider-Man vyšel na PS4 už před více než dvěma lety, ale na PS5 se objeví taky. Samozřejmě v remastrované verzi a pokud byste chtěli vědět, o kolik je lepší, stačí si pustit video. Ta hra je mimochodem fakt dobrá, takže pokud potřebujete něco u čeho strávíme podzimní a zimní večery, nebojte se toho. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, v jaké roli máte nejraději Johnnyho Deppa a nejčastěji zazněli Jack Sparrow, Střihoruký Edward a Ed Wood. Komplet si to můžete přečíst tady

Teď se podíváme na film, který by byl rád posledním a vlastně i jediným blockbusterem letošní zimy. Myslíte, že se fakt letos dočkáme premiéry dvojky Wonder Woman? Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace