Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Bay chystá další akční jízdu


ikona
Mr. Hlad
6 undergroundambulancearmageddonbad boysdylan o´brieneiza gonzalesjake gyllenhaalmichael baythe rockuniversal
Dočkáme se zase akční pecky?  

Když stál naposledy za kamerou Michael Bay, vylezla z toho divočina 6 Underground, což byl totální bayhem. Film, který si mohl režisér natočit tak, jak chtěl a bez toho, že by mu do toho někdo mluvil. Jenomže ono možná trochu bylo potřeba, aby mu do toho někdo mluvil, protože jeho netflixovská akčňárna nedávala smysl a ani se o to nepokoušela. Proto vlastně docela oceňujeme, že se teď vrhl na projekt s názvem Ambulance, který bude přeci jen o dost menší, chce se v něm víc věnovat postavám a zároveň má jít o akční podívanou ve stylu devadesátých let. A na to slyšíme vždycky. 

Hlavními hrdiny budou dva bratři, kteří se rozhodnou ukrást sanitku. Asi k tomu budou mít nějaký smysluplný důvod, ale ten nám zatím nikdo neprozradil. V každém případě se jim to povede, jenomže zjistí, že vzadu se schovávala záchranářka a na nosítkách leží pacient v kritickém stavu. Takže tahle honička se zapnutými majáčky by mohla být solidní jízda. 

Na hlavní roli kývl Jake Gyllenhaal, který už si párkrát akci vyzkoušel a vždycky vcelku úspěšně. Navíc do nějaké echtovní voloviny by asi nešel. Jeho bráchu by si pak mohl zahrát Dylan O´Brien z Labyrintu a Love and Monsters a záchranářku Eiza Gonzales z Baby Drivera, ti dva jsou však zatím teprve v jednání na rozdíl od už jistého Gyllenhaala. Točit by se mělo v Los Angeles a to už brzy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace