Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Král Škorpion se vrátí. Dorazí i Rock?


ikona
Spooner
dwayne johnsonkrál škorpionrock
Dwayne Johnson hodlá vzkřísit roli, která ho představila Hollywoodu. 

Upřímně, když se před 18 lety objevilo v kinech dobrodružné béčko Král Škorpion, vlastně jsem ho dost prozíval. Spin-off Mumie se vrací ale i přesto slavil úspěch a pro mnohé diváky jel celkem solidně na vlnách Barbara Conana. Díky direct-to-dvd sequelů se pak dočkal rovnou pěti dílů, které jste ale počítám už neviděli. Jednalo se ale hlavně o první velkou hlavní roli budoucí herecké hvězdy Dwaynea Johnsona, který se tímto kouskem představil Hollywoodu přeci jen výrazněji než v případě otřesného digizáporáka v druhé Mumii. A právě Rock hodlá na svou oblíbenou postavu zavzpomínat a dočká se díky němu rebootu.

Král Škorpion se tedy opravdu vrátí, zatím však není jisté, zda se Johnson vrátí pouze jako producent, nebo se objeví i před kamerou. Jeho diář je totiž tak neskutečně nabitý, že aktuálně nemá na návrat do kůže drsného válečníka čas a producenti aktuálně počítají spíše s nalezením nového představitele. I přesto se však údajně nemůže Rockův návrat úplně vyloučit. Jedná se totiž o jeho srdcový projekt a pokud se mu přeci jen uvolní místo v diáři, možná ho i v novém Škorpionovi uvidíme. A všichni zúčastnění asi ví, že bez jeho hvězdného jména by se tento projekt dnes prodával publikum mnohem hůře. O příběhu se zatím neví v podstatě nic, jen by se mohl podle některých zdrojů odehrávat v současnosti. Což zní tedy hodně divoce. Aktuálně se navíc hledá i režisér, takže novinka je evidentně v rané fázi. Co myslíte, má restart této značky vůbec šanci, nebo si producenti koledují o solidní propadák?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace