Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo nahradí Deppa ve Fantastických zvířatech?


ikona
Mr. Hlad
amber heardfantastic beastsfantastická zvířatagrindelwaldharry potterjohnny deppmads mikkelsenwarner bros
Tahle výměna by nakonec mohla být docela zajímavá 

Série Fantastická zvířata a kde je najít patří mezi ty, bez kterých bychom se asi celkem v klidu obešli. Oba návraty do světa čarodějů byly sice výpravné, ale poněkud mdlé a zbytečné a vzhledem k tomu, že i trojku točí nezajímavý David Yates, nijak zvlášť jsme se netěšili. Ovšem to, co se děje okolo filmu, docela zajímavé je. Asi jste zaznamenali, že Johnny Depp se nevrátí jako zlý čaroděj Grindelwald, protože jeho problematické soužití s Amber Heard bylo pro studio Warner Bros. přeci jen trochu moc. Jejich manželství připomínalo spíš válku a teď se u soudů řeší, kdo koho mlátil a terorizoval. Jenomže Deppovi nevyšla žaloba na britský bulvár The Sun, soud prohlásil, že o Deppovi mohou noviny psát jako o někom, kdo mlátí manželku, a Warneři si řekli, že někdo takový se jim do krámu zrovna nehodí. 

Depp stihl natočit jednu jedinou scénu, avšak díky dobře sepsané smlouvě dostane i tak deset milionů dolarů, což je částka, za kterou bude sekat latinu a nebude si pouštět pusu na špacír. Co ale dál? Grindelwalda musí někdo hrát a logicky se nabízelo, že by se mohl vrátit Colin Farrell, za něhož se Depp maskoval v prvním filmu. Ten má však plný diář a momentálně pracuje na Batmanovi, takže tohle nehrozí. Studio tedy loví novou tvář. A zatím to vypadá docela zajímavě. 

Nejžhavějším kandidátem je údajně Dán Mads Mikkelsen, který nejen že umí záporáky a dovede být na plátně fakt zlý, ale hlavně jde o chodící reklamu na charisma. Asi není nutné připomínat, že zazářil v Casino Royale a jeho služeb využil i Marvel, když ho obsadili do prvního Doctora Strange. Grindelwalda by tedy po Deppovi nejspíš dovedl převzít bez problémů a - myslím, že mluvím za celou redakci – konečně bychom na film začali být alespoň trošku zvědaví. Trojka Fantastických zvířat dorazí do kin v létě 2022, tak uvidíme, jestli u toho bude i Mikkelsen. Vyjednávání je na začátku, ale byl by to sakra dobrý herecký úlovek. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace