Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicole Kidman a Anya Taylor-Joy slibují vikingskou řežbu, jakou jste neviděli


ikona
do_Od
Anya Taylor-JoyNicole KidmanRobert EggersThe Northmanvikingové
Režisér Majáku se vydá za vikingy. A podle všeho u toho budeme chtít být taky. 

Možná, že jsem tvůrce hororové Čarodějnice před lety odsoudil předčasně. Jeho první velký počin mi ani trochu nesednul, Maják ale víceméně sbírá samou chválu a teď si navíc režisér Robert Eggers vyhlídnul film, který zní na papíře zatraceně zajímavě. Ve snímku The Northman se totiž podíváme za vikingy, a podle slov hereček Nicole Kidman a Anyi Taylor-Joy u toho rozhodně budeme chtít být.

Děj by nás měl zavést do chladné Skandinávie, konkrétně na Island během 10. století, kde se jistý vikingský princ (Alexander Skarsgård) rozhodne pomstít za vraždu svého otce. A Eggers mu do filmu dopřál solidní vedlejší obsazení. S režisérem si tak zopakuje spolupráci mladá hvězda Taylor-Joy, kterou jsme čerstvě mohli spatřit ve fenomenálním Dámském gambitu, Kidman se pak pro změnu znovu setká na place se Skarsgårdem, který hrál jejího násilnického manžela v Sedmilhářkách. Dále se tu však objeví třeba taky Willem Dafoe, Ethan Hawke, Claes Bang nebo zpěvačka Björk jako tajemná čarodějnice.

Natáčení mělo začít už zkraje roku, nakonec se ale posunulo až na letošní srpen a podle všeho teď produkce v Irsku vrcholí. Obe výše zmíněné herečky se navíc nechaly slyšet, že z toho, co zatím viděli, jsou naprosto nadšené a že nic podobného jsme ještě neviděli. Tedy klasické PR, které ale naštěstí nic nemění na tom, že ten film zní prostě parádně. Takže za mě asi nejvyšší čas dohnat to černobílé psycho s Pattinsonem. Co vy, těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace