Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Colin Firth kosí zombíky


ikona
Mr. Hlad
coin firthnew york will eat you aliveTodd Strauss-Schulsonzombie brother
Zombíci vs. oscarová hvězda 

Kdo by před deseti lety čekal, že z Colina Firtha vyroste akční hvězda? OK, hvězda je možná silné slovo, protože v akčním žánru blbne víceméně jen v Kingsmanech, ale na druhou stranu v nich blbne tak efektním a zábavným způsobem, že se na to kouká zkrátka skvěle. Do té doby spadal do herecké škatulky „profesionálního angličana“ jako třeba Hugh Grant, ovšem to, že ho Matthew Vaughn obsadil do role superagenta, posunulo jeho kariéru trošku jiným směrem. A docela zábavným. Teď třeba změří síly s armádou nemrtvých. 

Zahraje si totiž ve filmu New York Will Eat You Alive, což by měla být adaptace japonského komiksu Zombie Brother, ale tvůrci už teď říkají, že půjdou trošku jiným směrem než předloha. Komiks se odehrává ve městě H, kde se kvůli kontaminované vodě začnou lidi měnit v monstra, která mají hlad a rádi si pochutnají na svých sousedech. A hlavní hrdina je obyčejný mladý kluk Bai, jenž miluje videohry a během téhle katastrofické situace se rozhodne vyrazit do ulic najít svou přítelkyni. 

Producent Adam Fogelson slibuje akci i drsný černý humor a Firth jako likvidátor nemrtvých by mohl být docela zábavný. Režírovat pak bude šikovný Todd Strauss-Schulson, který má na kontě mimo jiné hodně chytrou variaci na slashery Poslední nás zachrání. Uvidíme tedy, jestli to Firthovi půjde mezi nemrtvými stejně dobře jako mezi špióny. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace