Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #583 o Connerym a Batmanovi


ikona
Mr. Hlad
batmanjames bondjokerkaren gillanlegosean connerytremorsvíkendový výplachwhiplash
Jak by vypadal nový Lego Batman? Co všechno natočil Sean Connery? A který filmový prezident byl nejlepší?  

Další listopadový výplach

Reklama týdne
Už za pár dní vychází hra Marvel´s Spider-Man: Miles Morales, ve kterém se do pavoučího kostýmu neoblékne Peter Parker, ale právě Morales, kterého můžete znát z animáku Into the Spider-Verse. A hra se připomíná krátkou, ale celkem efektní reklamou

Legenda týdne
Před pár dny nás opustil Sean Connery, člověk, o kterého když nazveme legendou, asi s tím nikdo nebude mít problém. Držitel Oscara, první James Bond, Indyho táta… těch božích rolí byla hromada. Tak si je připomeňte. 

Lekačky týdne
Existují horory bez lekaček, které fungují, ale moc jich není. Na lekačky se zkrátka spoléhá v tomhle žánru skoro všude a ne každý je umí udělat. Není nic smutnějšího než koukat se na horor a vědět, že lekačka přijde TEĎ. A ona přijde. A nefunguje. Jenže když s nimi někdo pracovat umí, stojí to za to. Jak dělat správně lekačky zjistíte v následujícím videu. 

Lego Batman týdne
Musel jsem se podívat na CSFD, abych se ujistil, že jsem Lego Batman film viděl. A viděl, ale nepamatuji si z něj vůbec nic. Kostičkové filmy se sakra rychle vyčerpaly, ale vzhledem k tomu, kolik tahle stavebnice má fanoušků, asi nikoho nepřekvapí, že se občas objeví nějaká home made věc. Jako třeba trailer na nového Batman

Hororová série týdne
Chvění, ve kterém hrdinové bojují s obřími lidožravými červy, se sice neřadí mezi největší hororové klasiky, ale minimálně první film rozhodně stojí za to. Člověka ale docela překvapí, když zjistí, že Chvění má sedm filmů a jeden seriál a vyznat se v tom všem není úplně sranda. Ale tohle video vám s tím pomůže. 

Prezidenti týdne
Amerika má nového prezidenta. Jestli bude dobrý nebo špatný a jak se zapíše do historie, to ukáže až čas. Ale po hodně divokých volbách je dost možné, že Joe Biden bude za pár let hrdinou hollywoodského filmu. Ale Hollywood s prezidenty občas zachází po svém a historik Jeffrey Engel se podívá na ty nejvíc a nejméně vydařené. 

Bubnování týdne
Po odborníkovi na prezidenty tu máme i odborníka na hru na bicí. Vyloženě bubenických filmů moc není, ale minimálně Whiplash si rozbor od odborníka, který ví, jak držet paličky a mlátit do toho, bezpochyby zaslouží

Make-up týdne
Nicki Ledermann je totální eso přes filmový make-up, což potvrzuje i fakt, že má doma Oscara. Pracovala na Jokerovi, Ďábel nosí Pradu, Sexu ve městě nebo Největšího showmanovi. A teď dostala možnost zrekapitulovat svou kariéru. 

Návštěva týdne
Karen Gillan ze Strážců Galaxie a Jumanji je fajn a sympatická herečka. Ale úplně jsme nečekali, že má doma víc geekovských a nerdovských věcí než všichni redaktoři MovieZone dohromady. A jako podepsaný plakát Vymítače ďábla od Lindy Blair, to je docela hezký úlovek. I když já bych asi víc ocenil ty whisky. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, jaký film jste naposledy viděli v kinech, než je zavřeli. Tady asi nemá moc smysl to počítat, ale dost často zazněl Tenet, Gentlemani nebo třetí Mizerové. Uvidíme, jestli letos ještě něco dorazí...

Dnes se podíváme na Johnnyho Deppa, která má teď u Warnerů utrum a je otázka, jestli ho nečeká konec kariéry. My bychom rádi věděli, v jakém filmu máte Deppa nejradši. Názvy pište do předmětů, v textu se rozepište. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (43)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace