Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Johnny Depp opouští Fantastická zvířata. Blíží se jeho konec v Hollywoodu?


ikona
Spooner
Fantastická zvířataJohnny Depp
Léta patřil mezi nejpopulárnější a nejlépe placené herce. Po novém rozsudku se ale Johny Depp mezi špičku asi jen tak nevrátí.  

V 90. letech byl Johnny Depp jednou z nejtalentovanějších mladých tváří Hollywoodu a dvorní herec Tima Burtona, na začátku nového tisíciletí i díky Pirátům z Karibiku už patřil mezi nejoblíbenější a nejlépe placené herecké persóny, kterou chtělo mít ve svém blockbusteru snad každé studio. Jenže jak všichni víme v posledních letech je situace hodně odlišná. Depp se divákům se svým hereckým projevem okoukal a mediální kauzy i bouřlivý rozvod s Amber Heard se také podepsaly na tom, že hvězda slavného herce v posledních letech dost uvadala. A pokud jste čekali na jeho velký herecký comeback, v následujících letech na něj můžete pravděpodobně zapomenout.

Johnny Depp totiž aktuálně končí coby hlavní záporák Grindelwald v potterovské sérii Fantastická zvířata a jeho role bude přeobsazena. Studio prý herce požádalo, aby z role odstoupil, a on jim podle svých slov vyhověl. Důvod žádosti Warnerů je pak docela zřejmý. Depp totiž na počátku týdne prohrál soud s britským deníkem The Sun, který ho označil za násilníka, který mlátil svou manželku. Jenže herec se svou žalobou neuspěl a soud po důkazech, včetně výslechu Amber Heard, svým způsobem uznal, že měl deník pravdu. Depp má tak nyní pověst soudem uznaného násilníka, i když chce své jméno očistit a čeká ho ještě soud ve Spojených státech. Už z minulosti však víme, jak to s podobnými přečiny v Hollywoodu dopadá. 

Jeho jméno by nyní zkrátka nedělalo z marketingového hlediska u kouzelnické značky dobrotu a dá se očekávat, že nyní se za ním producenti s filmovými nabídkami jen tak nepohrnou. Ostatně, kromě Fantastických zvířat neměl aktuálně naplánovaný další nový projekt. Johnny Depp se tak řadí mezi padlé hollywoodské hvězdy a svého hereckého comebacku možná dočká až za pár let. A tvůrci Fantastických zvířat mají po neveselých výsledcích druhého dílu zase o nějaké ty vrásky navíc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace